ENDELIG kom dagen, hvor vi har fået lov at vise Bye Bye, Baby på egne domæner!
Sneglcille, Sisse og jeg havde jo the time of our lives (okay, jeg kan ret beset kun tale for mig selv, men de andre SAGDE altså, at de også nød det!!) i Las Vegas tilbage i august, og det er der siden kommet tre aaalt for korte TV-episoder ud af.
Man har kunnet se dem alle tre på YouSee i nogle uger efterhånden, men I DAG udkommer det første afsnit på YouTube, og det kan altså ses LIGE HER!

Om præcis en uge vender jeg stærkt tilbage med afsnit to! Lad mig endelig vide, hvad I synes, i kommentarfeltet herunder!

Personligt synes jeg, at første afsnit er det kedeligste, da halvdelen af tiden går med at få os præsenteret hjemme i Danmark, og ingen af os er stive endnu, hehe. 😉 Men jeg elsker de her programmer. Jeg synes, de er så flot lavet, fint klippet, skidegodt tilrettelagt, og det faktum, at vi tre piger virkelig hyggede os sammen, skinner gevaldigt igennem! <3


Om seks dage skal jeg jo atter på kasino med den ene af de to damer under meget fjerne himmelstrøg, så vi kommer nok til at sende enormt mange smagløse selfies hjem til Sisse undervejr. What a life, man! <3