Trøjen herover en gave fra Ba&sh (reklame).

Det regner udenfor, og jeg sidder i et S-tog, der netop har forladt perronen i Ishøj. Hjemme i hytten er vores rengøringshjælper ved at få skik på Langehytten og foran mig venter en eftermiddag med frokost med en veninde og en masse opfølgning på mails og regnskab. Det er en ganske god tirsdag!

Hermed 10 ting, der er ufornægtelige, om undertegnede!

1. Vi er ved at forvandle Jons man-cave i kælderen til et legerum. Børnenes værelser på førstesalen er ret små, og de begynder at mangle plads til deres legetøj og ikke mindst til, når de har venner på besøg. Jeg håber sådan at få skabt et hjem, hvor der er plads til, at de kan gøre, som det passer dem, når de har venner på besøg og føler, at der er plads og rum til det – uden at mine trommehinder eller min forstand springer i luften. Så nu prøver vi! Med gynge i loftet, ribber på væggen og et meget stort fototapet af en jungle som udgangspunkt!

2. Jeg spiste (næsten) ingen kulhydrater i går og slet ingen sukker for første gang siden det her projekt. Bare som en lille afgiftning efter en juleferie, der gik fuldkommen tilpas amok i fløde, sukker og stivelse. Afgiftnings-projektet havde så det resultat, at jeg var oppe at tisse to gange i nat (sukker og stivelse binder væske som en motherfucker i min krop) og i morges havde tabt et halvt kilo. 😂

3. Jeg har sgu stadig ikke helt besluttet, om Bertie og jeg tager til Marrakech på lørdag. Ikke på grund af nogen frygt, for den har jeg ikke mere, men fordi vi lige skal se, om vi kan finde på noget fedt til Hugo i mellemtiden. Ellers er jeg sgu bange for, at han bliver alvorligt skuffet..

4. Jeg købte 7 forskellige ting på udsalg i Zara mellem jul og nytår, og jeg prøvede dem først, da jeg kom hjem. Og nu skal 6 af dem returneres, fordi de ikke rigtigt er, hvad jeg troede. Og jeg er lige dele lettet og skuffet!

5. Jeg har købt Simple Feast til de næste 14 dage til familien. Eller i hvert fald til Jon og mig – ungerne er endnu ikke helt så eksperimenterende udi det kulinariske. Jeg havde jo et samarbejde med dem sidste år, og selvom det ikke forløb gnidningsfrit, var maden altså bare god. Og uden kød. Og efter den her jul trænger vi lidt til det. Jeg vil vildt gerne spise mere grønt, men jeg er opfostret stort set uden, så det er sådan noget, der skal til!

6. Jeg KAN ikke forstå, at der ikke er to t’er i ordet ‘briter’.

7. Jeg skal i teatret i aften og se gyseren ‘SARAH’! Jeg skreg så meget under forgængeren sidste år, at jeg er lidt nervøs for, hvordan det går ned i aften, når jeg nu på en måde ved, hvad jeg går ind til..

8. Jeg så en et år gammel video af Hugo i går, hvor han fremførte en dans, han havde opfundet. Han havde stadig den sødeste, lille baby-topmave, som er fuldkommen væk nu. Nu har han i stedet sådan en ranglet, meget slank drengekrop. Mine babyer er ikke længere babyer…

9. Jeg blev i morges ringet op og spurgt, om jeg ville komme ind i Go’Aften Danmark og tale om, at jeg ikke viser ungernes ansigter på nettet, fordi Lina Rafn ikke har vist SIN datter, siden hun blev født, men nu er begyndt på det her 8 år senere, fordi datteren selv ønsker det. Nu kan jeg jo ikke i aften, men jeg svarede, at jeg ikke har lyst til at deltage i en generel snak om børn på SoMe, for modsat politikerne kan jeg KUN udtale mig om den specifikke sag (min egen) og ikke tale i generelle termer. Hvad folk gør, er helt deres egen sag, og de er (som oftest) de allerbedste til at træffe beslutningen.

10. Jeg kæmper og kæmper for at få Jon med på at male væggen i køkkenet gammelrosa. Min strategi er at kalde den ‘baconfarvet’…. 😜