Nu er det ikke fordi, jeg har for vane at skrive ting, der ikke passer, men det betyder jo ikke, at overskriften ikke er sand. 😄

1. Jeg har sovet 7 timer i nat, og jeg føler mig som et nyt og væsentligt bedre menneske.

2. Ungerne og jeg bagte boller med glasur i går. Jeg er ude i et overdrev i forhold til gluten og sukker for tiden, og jeg har taget flere kilo på, men det føles rigtigt og godt, så det er jo fino.

3. I går var det fem år siden, jeg skrev mit allerførste blogindlæg (tjek lige maven!!). Åh, tænk, hvis jeg havde vidst alt det gode, den impulsbeslutning ville hale med sig i kølvandet. Det er til at blive helt mistyeyed af!

4. Jeg var i dårligt humør det meste af dagen i går. Det var egentlig okay, sådan nogle dage findes også, og nogle gange har de dage noget at lære mig, har jeg opdaget. I dag er det væk, og mit humør er fantastisk! Nuancer er fine. 💖

5. Jeg skal have taget billeder til en artikel i dag – udendørs. Jeg havde tænkt mig at hoppe i noget smart tøj og flashy jakke. Men det er -4 grader i dag, og jeg har simpelthen for høj en livskvalitet til at fryse røven i laser i Kødbyen, så jeg er hoppet i flyverdragten! Og læbestift! Så går det nok op.

6. Jeg skal i byen i morgen med min svigerinde! Det er faktisk første gang, at bare vi to skal ud sammen, og jeg glæder mig sådan! Cocktails, jaaah! Og flyverdragt.

7. Næste weekend skal Jon og jeg til 30-års fødselsdag hos vores nabo! Der er Gatsby-tema. Jeg har alle planer om at tage den hele vejen, så tips til flotte flapperkjoler modtages hjerteligt!

8. Jeg har malet en halv væg i vores køkken. For en uge siden. Hvis jeg kender os ret, ser den sådan ud indtil april. Men det bliver vildt pænt, når den bliver færdig!!

9. Min svigermor er på Galapagos for tiden, og det er nu føjet til min bucket list efter at have set de billeder, hun har sendt hjem de forgangne uger.

10. Jeg hører i skrivende stund et nyt nummer fra Jamiroquai. Det føles som 9. klasse om igen, og jeg får flashbacks til dengang, jeg brugte min fritid på at ringe til Kim fra klassen, som jeg havde tabt hele mit hjerte til – bare for at smide røret på igen, når han eller en fra hans familie tog den…