Så sluttede juleferien! Det virker altid lidt voldsomt, når der er sååå mange dage, der ligger og flyder mellem jul og nytår, hvor man fuldkommen mister taget med virkeligheden, kun spiser ting med fløde og stivelse, glemmer hvilken dag, det er, og aldrig kommer ud af sit nattøj, at hverdagen så starter d. 2. januar! No chill! Dagen efter de (for manges vedkommende) sygeste tømmermænd, man kommer til at have hele året! Ingen hensyn, hell no! Så måtte du sgu have sovet noget mere i mellemdagene! 😅

Jeg er glad for at være tilbage i hverdagen, for den kan jeg sgu godt lide. Jeg og vi har også haft en fantastisk jul og en genial nytårsaften – og så var der også lige de der dage, hvor man fik nok af familie og kalorier og alligevel ikke kunne rokke sig ud af flækken, men de svinder i horisonten, når man strør glimmer ud over det andet.

Jeg har ikke skrevet indlæg om vores juleaften eller nytårsaften i Langehjemmet. Det ville jeg egentlig have gjort. Det havde jeg sådan set tænkt mig! Jeg synes, vi havde nogle uforholdsmæssigt dejlige aftner, den første med min side af familien i vores dejlige hus i Køge, og den anden samme sted med 11 af vores gode venner og deres i alt 11 børn.

Men indlæggene ville sgu ikke ud. Sådan er det nogle gange, har jeg erkendt i mine efterhånden næsten 5 år som blogger. Nogle gange vil de måske nærmest mest oplagte indlæg, der handler om dejlige oplevelser, jeg har haft tæt på hjertet, ikke ud. De vil blive dér. De vil erindres ved mindets kraft, ikke ved tastaturets. De vil huskes af maven og ikke fordi, jeg har taget en masse billeder.

Så min kamerarulle er faktisk bemærkelsesværdigt tom efter den her ferie. Men mit hoved er fyldt med tanker og minder, oplevelser og kærlighed. Og nu glæder jeg mig til at tage hul på et nyt år doing what I love the most! At være mor til Krapylerne, hustru til Jon, blogger her på domænet og en del af den verden, vi alle sammen er fælles om. Og solen skinner sågar over Sydsjælland, mens jeg skriver det her i S-toget på vej mod København.

Ah… Godt nytår, in deed! 🎉