Egentlig klør det lidt, når jeg siger far/barn-gymnastik, fordi jeg grundlæggende ikke bryder mig om, at man føler et behov for at sætte en mærkat på et gymnastikhold for at få fædre til at tilbringe tid sammen med deres børn. Det, tror jeg, ikke er nødvendigt i langt de fleste familier. Og i de familier, hvor det er, tvivler jeg stærkt på, at dét begreb tiltaler manden. 🙂
Men altså – Jon går til far/barn-gymnastik med vores unger hver lørdag formiddag, og det er her, jeg alligevel kaster alle fordomme omkring fordomme bort og blot velsigner vedkommende, der påhittede det påhit.
For det ligger lørdag formiddag! Så hver lørdag formiddag har jeg halvanden time, hvor jeg kan løbe en tur i skoven og spise morgenmad, mens solen står op – enten i stilhed eller med bragende fuego latino-vibes i baggrunden (det er min jam for tiden. Særligt ‘MIA’ med Drake).

Således sidder jeg her nu. Løbeturen blev ikke i Åsen, men i udkanten heraf, da denne weekend åbenbart byder på jagt i vore skove. Man fortæller mig, at bestanden af vildt er for stor i øjeblikket, hvilket ikke tjener til dyrenes velfærd, hvorfor man sender jægere ud for at regulere bestanden, som det hedder.
Men jeg spiser yoghurt og ser solen stå op, og om lidt vil jeg ompotte nogle af mine sukkulenter. Ah, slow living!
I eftermiddag skal ungerne, deres Moster Lene og jeg i Leos Legeland! Mellem jul og nytår forbrændte jeg mindst 800 kalorier, da vi besøgte Dinos Legeland – ligeledes i Ishøj – så nu vil vi se, hvad Leo mon kan byde på. Og i aften kører vi til Haslev med en lasagne og spiser sammen med min søster og hendes lille familie. Hendes mand, min geniale svoger, er læge, så han har meget skiftende arbejdstider, og samtidig med, at de er blevet forældre for første gang, er de flyttet ind på deres fine gård, som liiige samtidig skulle igennem en totalrenovation. Min søster har taget det hele i en arm så stiv, at matroser ved landgang verden over bliver misundelige, og nu begynder huset sgu for alvor at ligne et hjem, og hun er så lykkelig. Og det gør mig så lykkelig! Så nu kommer vi med lasagnen, så de i hvert fald slipper for det, og så kan jeg få lov at nusse med min lækre nevø lidt, mens de henter tallerkner. 😉

Så det er weekenden for mig! I hvert fald på planen, og alle med børn ved jo, at det er kun noget, man kan sigte efter at stile efter. Der er ingen garantier. Men humøret er højt, solen står højt på himlen, jeg har sovet 8,5 timer i nat, og der var chokoladestykker i min mysli. It’s all good!

God weekend! <3