Indlægget her er en reklame for Madklubben Steaks nye teatermenu og gyserforestillingen SARAH på Zangenberg Teater. Begge steder havde inviteret os gratis indenfor.

Jeg havde den BEDSTE aften i går! Jeg havde inviteret 10 bloggere, Anders Glud og mig selv på Madklubben Steak i Pilestræde i anledning af, at de meget passende for aftenens agenda netop har lanceret en teatermenu, som de således havde inviteret os til at prøvesmage.
Konceptet er, at man tropper op kl. 17, når Madklubben Steak åbner, og så har man bordet til kl. 19.15. I denne tid når man at spise en forret og en hovedret, og menuen koster 250 kr. For de penge kan man få alt fra store bøffer over tatar, fisk, cæcarsalat, supper og meget mere.
På to timer og et kvarter har man således rigeligt tid til at fylde sækken, som det så pænt hedder, inden man  fiser i teatret. (Og hvis man finder tid til en dessert også, vil jeg på det varmeste anbefale deres Caramel Sundae … S’jøst!)

Vi damer fandt også fin tid under middagen til at sludre en hel del. Jeg kendte selvfølgelig alle de fremmødte, men det var ikke alle, der kendte hinanden, så man ved jo aldrig helt, hvordan den slags forløber, men det gik ualmindeligt godt! Vi var i sandhed et godt hold!
Efter middagen, hvor jeg fik pighvar med kartoffelmos (rørt op på comté, i kid you not!) til hovedret, strøg vi 200 meter ned ad Pilestræde og ind i varmen hos Teater Zangenberg, som til dagligt lægger sal til hyggeligt og smånuttet børneteater, men altså de næste to-en-halv uge om aftenen byder på rædsel og gru i form af gyserforestillingen SARAH.

Jeg havde været lidt for rundhåndet med billetterne på Insta, så teatret var uhyre velbesøgt denne aften, hvor de bød på et glas til ganen og en selfieboks fra Myselfie.dk, hvor en del af os fik afløb for vores tilbøjeligheder. Herefter gik vi ind i mørket og så den én time lange forestilling, SARAH, som Anders Glud i øvrigt selv har skrevet med hjælp og inspiration fra Fortune Theatre i London, som har spillet gyserforestillingen ‘The Woman in Black’ i 30 år. Jeg vil ikke spolere stykkets handling over overraskelsesmomenter overhovedet, så jeg siger ikke mere! Blot at billetterne kun koster 80 kr. gennem dette link, og at forestillingen kun kører til d. 19. januar (men til gengæld spiller to gange de fleste dage), så HOP TO IT! 🙂

Jeg har ikke fået penge for at lave reklame for noget i den her sammenhæng. Jeg synes, Anders Gluds teaterstykke ‘CLARA’ (som jeg skrev om for et år siden her) var så sejt, grineren og scary, at vi straks efter premieren aftalte, at når opfølgeren ‘SARAH’ kom, ville jeg gøre mit bedste for at lokke folk i teatret atter engang. Desuden vil jeg vildt gerne være med til at bevirke, at flere yngre mennesker går i teatret, og hvis man synes, det kan være så’rn lidt højpandet, er denne gyserforestilling et skidegodt sted at starte!