Guys! Jeg vil så gerne have en ny header! En, der er cool, måske lidt sassy, humoristisk, lidt seriøs, men mest af alt MM-agtig! Og jeg gad så godt, hvis én af jer, der følger med, gad lave den!
Jeg ved, at I, der følger med her, er vidt forskellige og laver alt muligt forskelligt. Nogle har børn, andre har katte, nogle har kærester, andre har ikke! Men mange af jer er kreative, og måske kunne nogle af jer ligge inde med nogle evner, der rækker til lige præcis denne opgave.


Et er sikkert: I kender stensikkert min blog bedre end nogen udefrakommende!


Mit håb er, at nogle af jer, der følger med, har mod på at kaste jer ud i at lave en header til mig! Så vil jeg dele de gode bud, jeg modtager (og tagger selvfølgelig kreatøren), I andre kan være med til at stemme, og designeren af den header, jeg vælger og ender med at bruge på bloggen, betaler jeg 2.500 kr. (på faktura). Det er det, jeg andre gange har betalt for at få lavet ny header, så jeg håber, det stadig er en gangbar pris. 🙂
Jeg kan desværre ikke finde alle mine gamle headere, da jeg er meget mindre god til at holde styr på ting, end jeg ville ønske. Men jeg ønsker mig en ny én med væsentligt mere gang i den, end de to der er sat ind som eksempler her.

Der er ingen regler. Man kan bruge alle de billeder fra min Instagram eller blog, man har lyst til, og man kan også bruge et af em, jeg har lagt ind i indlægget her.
Jeg håber, at der er nogle af jer, der har lyst til at kaste jer ud i det her, og at I synes, det er en skæg ting. Jeg synes bare, det ville give så fin mening, hvis det var en læser, der havde lavet min header, altså! Jeg ved, det er en læser, der har lavet Miriams header, og det er så cool. Så nu prøver jeg! 🙂

Bidrag bedes sendt til mmleilange@twinpeaks.dk! (Ja, jeg skal så meget snart have skiftet den mailadresse!)