Det er mandag, og jeg har en liiiille smule træthed i kroppen efter weekendens festlige strabadser. Men jeg har genbrugt lørdagens krøller og lagt en god makeup, og det er som altid (næsten) nok til at snyde mig selv til at tro, at jeg er frisk! Desuden skinner solen helt vildt i Køge, og det er blevet februar, og vi har vintergækker i haven! <3

  1. Næsespray er awesome. Det er en vidunderlig følelse at gå fra at have det så relativt rædsomt, som man har, når det er umuligt at trække vejret gennem næsen, til pludselig at være symptomfri på et splitsekund! Desuden er det noget nær umuligt at spise skumbananer, når man ikke har næsens frie brug. Eller P-tærter.
  2. Vidste I i øvrigt godt, at p’et i P-tærter ganske enkelt er en forkortelse for ‘peanuts’?
  3. Min svigermor er på Galapagos nu. Hun har været der i tre uger og har to uger tilbage. De billeder, hun sender hjem, giver mig mere FOMO, end jeg har oplevet længe. Hvis jeg havde en bucket-liste, ville jeg øjeblikkeligt tilføje en tur til Galapagos.
  4. Jeg har altid troet, at bogstaverne i ‘SKAT’ var en forkortelse. Altså i betydningen ‘indkomstskat’. Det skaves altid med store bogstaver, synes jeg. Men jeg har googlet forgæves.
  5. I weekenden har jeg set både ‘Pitch Perfect’ og ‘Pitch Perfect 2’. Og det er ikke første gang. Acapella-sang er min guilty pleasure, og når man blander det med skolekomedie, er jeg åbenbart solgt. Tror, jeg napper 3’eren i aften!
  6. Jeg har nu været semi-græsenke i 14 dage. Altså kun haft Jon hjemme efter ungernes sengetid og om morgenen. Og det går aldeles strygende. Nogle gange kan der være noget nærmest forløsende ved at vide, at ens svar til (næsten) alt er ‘Det kan jeg desværre ikke’. Så vi får bagt en del og gået ture med paraplyer i regnvejr.
  7. På torsdag skal jeg dog have arrangeret noget børnepasning, da jeg skal hjemmefra en time før, Jon kommer hjem, da jeg er blevet inviteret til Zulu Awards i år. Sidst, jeg var til Zulu Awards, er 8 år siden. Det var der, jeg mødte instruktøren til ‘Alle For Én’ og ba ham om at spørge Jon, om han ville gå med til at gå på en date med mig.
  8. I weekenden var vi til vores nabos fødselsdag. Han havde valgt at holde den på Comwell Keller Park i Vejle, og det var med overnatning og hele baduljen. Jeg fik dog kun sovet 3 timer og var således den, der lukkede festen. Det er længe siden, det sidst er hændt, og jeg har endnu ikke besluttet mig for, om det klæder mig.
  9. Det bedste, jeg har gjort for mig selv denne vinter, er at anskaffe mig en flyverdragt. Januar har aldrig føltes kortere!
  10. Jeg drømte i nat, at jeg var gravid og fødte en baby, som lignede mig. Fødslen tog 10 sekunder. Jeg kom bare gående, og så gled den ud. Gad vide, hvad Freud ville få ud af den drøm? 🙂