Så nærmer vi os altså vejs ende!
Jeg har modtaget de sidste header-forslag (alle over 100 forslag kan ses her), og jeg har sovet på det nogle gange og har herunder samlet mine fem favoritter. Jeg er ægte i tvivl! Jeg KAN ikke beslutte mig selv.
Jeg kan ret godt lide, at de alle sammen indeholder et billede af mig, da jeg godt kan lide det med, at det første, man ser, når man kommer besøg her på bloggen, er øjenkontakt.

Jeg synes, disse tre er sååå fine! To af de nedenstående finalister ligner lidt hinanden, men alligevel er de udfærdiget meget forskelligt, og den sidste er noget helt andet.

Hvilken en skal jeg vælge?
Kast en stemme her – please!

Den, der får flest stemmer henover weekenden, vinder. 🙂

1. Designet af Rikke Kristensen!
Den kan jeg godt lide, fordi jeg synes, den er professionel at se på – og samtidig yderst festlig! Desuden er jeg vild med, at bogstaverne i baggrunden både ligner MM’er (som mit navn) og WWW’er som, ja, en hjemmeside. Og så er der GULD! <3

2. Designet af Charlotte Johansen!
Denne minder mig lidt om den, jeg havde dengang, min blog hed TWINPEAKS, hvor jeg havde fået taget et billede af min computer omgivet af en masse småting, der på en eller anden måde symboliserede noget i mit liv. Jeg synes, den er ret fin og enkel og samtidig virkelig svedigt lavet.
3. Designet af Maria Bjerg!
Den her fik jeg ret tidligt, og det var den første, jeg virkelig kunne kende mig selv i. Tegningerne er lavet i hånden, hvilket gør den rigtigt personlig, og så er der både MM-ting og Confetti. Meget fin!