Mandag! Solskin! Fuld smadder på hverdagen!

Det har været en god weekend, men de der weekender, som var afslappende og regenererende, har jeg ikke oplevet, siden jeg fik børn, hvilket på lørdag er præcis 5 år siden, og sådan en kunne jeg faktisk godt have tænkt mig op til den her uge.

Jeg er en del alene med Krapylerne for tiden, da Jon spiller teater på Fyn. Han har premiere på torsdag, så weekenderne er også inddraget. Nu til prøver og fra premieren og frem til forestillinger. Premieren går ned på torsdag, så i går aftes drog han mod Nyborg for først at komme hjem igen fredag for en kort bemærkning og skal så også spille i weekenden. Og i næste weekend. You get the picture.

Sidste uge var fuldkommen vidunderlig, fordi jeg pludselig fandt mig selv midt i en kæmpe følelse af næstekærlighed og holdånd, da flere tusinde mennesker i løbet af blot få dage meldte sig som stamcelle- og bloddonorer, efter at jeg havde postet en story på Instagram med en opfordring hertil. Og det var fantastisk! De traditionelle medier hoppede med på bussen, og således blev jeg i læbet af fire dage interviewet af fire radiokanaler og inviteret i studiet til fire TV-udsendelser, som fik sat yderligere skub i sagerne, og nu er vi pludselig rigtigt mange på donor-teamet. ❤️

På hjemmefronten skete der så imidlertid det, at Hugo mandag blev ringet syg hjem fra børnehaven, så jeg havde enormt svært ved at nå de ting, jeg skulle i forbindelse med både bloddonor-balladen og mit almindelige virke på bloggen, da bettemanden havde feber og således naturligt nok ønskede opmærksomhed, og jeg var den eneste, der var hjemme. Så nu er det mandag, og jeg er bagud. Og alene hjemme i huset med to børn, der i øvrigt har fødselsdag på lørdag, så det skal jeg også lige have bagt til. Og købt gaver til. Og på torsdag skal jeg til Sverige i forbindelse med en kampagne, der skal optages. Og vi har heller ikke fået købt ind. 😄

Så alt er godt! Jeg føler mig bare lidt som skærmtrolden Hugo fra Eleva2eren, lige inden han hopper ud på isflagerne, og Ninna Klinger Steffensen krydser fingre for, at han nu når igennem helskindet uden at plumpe i. Og det plejer jeg at gøre, så det gør jeg nok i denne uge. Måske er mit hår ikke nyvasket hver dag, og hjemmet ligner allerede et før-billede fra et amerikansk renoverings-program med rod alle steder og tallerkner i vasken. Og jeg fik også bjæffet lidt af ungerne i morges, da de ikke var hurtige nok til at komme i tøjet. Suk.

Men solen skinner! Og vi fik faktisk malet væggen i køkkenet færdigt i går. Og vi bor ikke særligt langt fra en McDonalds. Og mine børn er geniale. Og jeg er lige blevet ringet op af banken, der fortalte mig, at jeg har tabt min pung for en halv time siden, men at en pige har fundet den, så nu får jeg den tilbage, så folk er dejlige. Men alle mine kort er nu spærret, så det er lidt upraktisk. I en nøddeskal skal alt nok gå, det hele. 😄❤️