Jeg har brugt NIVEAs Q10 Plus C-serie, siden jeg blev ambassadør tilbage i sensommeren 2017. Jeg har også fået omvendt en del af jer, der læser med, ved jeg, til dette budgetvenlige og yderst tilfredsstillende alternativ til de dyrere konkurrenter. Og det duer jo, og det kan vi lide.
De seneste måneder har jeg dog foretaget et lille baneskift. Jeg er nemlig begyndt at bruge NIVEAs Q10 Power Sensitiv-serie i stedet! Den uden parfume og det, man kalder “kontroversielle ingredienser”. Den er fuldkommen lige så god som den anden serie, og så er den bare skånsom overfor sensitiv hud. Det er ganske vist ikke noget, jeg plages af, men når der nu ér en opdatering, er jeg altså en potent forbruger nok til, at jeg lige tager den med! Cremerne dufter ikke af noget, og når man sådan skal “gadelangs”, som det hedder på sønderjysk (‘de’ udtales ikke, mens det første ‘a’ til gengæld holdes i en evighed), kan jeg varmt anbefale at bruge NIVEAs perlende serum både før og efter dagcremen. Sammen med cremen og den gode rutine giver den en knaldgod base for en god makeup. I øvrigt – hvis man lægger festmakeup om aftenen og ikke har været i bad lige inden, så skal huden gerne lige renses igen. Eventuelt med en renseserviet.

Aftenens vigtigste accessories …

I torsdags var jeg gæst ved årets Zulu Awards. Den fik ikke fuld pedal på makeuppen, som da jeg var til Gatsby-fødselsdagsfest hos vores nabo i sidste weekenden, men lidt skrald skal der da på til sådan et big to-do! Jeg kan her på mine voksne dage rigtigt godt lide at fokusere på huden, når jeg lækker makeup. En dewey hud med lidt ekstra shine, en god, varm kulør og en fin ensartethed. Og det er absolut umuligt, hvis man ikke har en gennemfugtet og nogenlunde sund og ensartet hud.
Det hele starter altså med at rense sin hud hver eneste aften. Også på de dage, hvor man ikke bruger makeup. Og på de aftner, hvor man ikke gider. Alle dagsresterne og det fedt og skidt, der har sat sig i porerne, skal bort, og det smarte er, at når man husker at rense, husker man også at påføre natcreme. Og så er man godt på vej.
Jeg har altid fjernet makeup om aftenen, men jeg er blevet meget bedre til at huske at rense hud på de aftner, hvor jeg ingen makeup har på, siden NIVEA gjorde mig bekendt med deres Miccellair-produkter. Især er renseservietterne gode på dovne aftner. Win/win. 😉

Zulu Awards-showet var genialt. Pilou Asbæk var vært, og så gjorde de, der skulle præsentere priserne (og ligeledes de, der skulle præsentere præsentatorerne…) rigtigt meget ud af det. Desuden var der fantastisk musikalsk underholdning! Det var nærmest som at være til koncert med alle sine danske yndlingsbands!

Selve efterfesten var, som den slags ofte er. Der var gratis drinks og masser af søde mennesker, og jeg fandt en slikskål med guldkarameller og vingummier ved den bagerste bar og mødte folk, jeg ikke har set længe, så det var ren svir. Men da klokken slog 23, ophævede Tornerose-fortryllelsen sig (en time for tidlig, måske), og jeg forvandledes til en småbørnsmor fra Køge og begyndte at hige efter min ægteseng og lyden af den summende opvaskemaskine i stueetagen. Det er noget af det bedste, jeg ved, efter en bytur. At høre opvaskemaskinen summe. Det føles så dejligt … sat! 😀