I sidste uge satte jeg gang i en lille udfordring. Jeg er blevet alvorligt træt af min header, og jeg har så svært ved at forklare en AD’er, hvad jeg godt kunne tænke mig, når det kommer til headere. Jeg er ikke specielt visuelt kreativt anlagt. Jeg har haft nogle fine headere gennem tiden, synes jeg, men siden jeg skiftede blognavn fra TWINPEAKS.dk til hele mit navn, har jeg bare haft sådan et billede med mit navn ved. Det er sgu lidt kedeligt.
Så i stedet for at gå forgæves hos endnu en AD’er, fordi jeg udtrykker mig som en hund med tandpine, når det kommer til visuelle projekter, kastede jeg det i udbud hos jer, der kigger med! I kender trods alt min blog bedre end nogen udefrakommende, så I ville sikkert kunne komme med bud, der passer meget bedre til mig, end én, jeg hyrer ude i byen. Jeg opfordrede til, at alle, der skulle have lyst, kunne sende mig en header (og det er man i øvrigt stadig velkommen til), og når jeg vælger én, betaler jeg kreatøren 2.500 kr. for arbejdet.
Ja, nogle vil selvfølgelig arbejde forgæves, men sådan er det jo nogle gange med pitches i den kreative verden – det kender jeg selv alt til. 😉

Jeg har fået nogle rigtigt fine bud, og jeg er så taknemmelig! Tusind mange tak!!!
Jeg må nok indrømme, at jeg har en favorit på nuværende tidspunkt. <3 Jeg tænker, at jeg lader den stå ugen ud, hvis der skulle være flere, der gerne vil komme med et bud, og på søndag fortæller jeg så, hvem jeg har valgt!

Eventuelle bidrag kan sendes til mmleilange@twinpeaks.dk. Man er velkommen til at bruge de nye billeder af mig, som kan findes i indlægget her, men man kan også bare bruge løs af dem på Instagram eller finde på noget helt, helt andet.

Hvilken én (eller flere) kan I bedst lide?? 
De kan alle sammen ses herunder!

Tak til Maria Bjerg for denne:

Tak til Anne Hjort for de her fem:


Tak til Charlotte Johansen for den her:

Tak til Astrid Søby for denne:

Tak for de næste fem fra Sophie Kryger:

Tak for denne til Rosa Hangaard:


Tak til Rikke Kristensen for denne:
Tak til Ditte Vium for denne:

Tak til Emilie Marcher for den her:

Tak til Julie Andersen for de næste tre:

Tak til Stine Mørkholdt Sørensen for denne:
Tak til Camilla Strausholm for denne:

Tak til Ida Maria Birket-Smith for denne:

Tak til Juliane Britze for de næste fire:

Tak til Laura Eline R. Kjær for de næste tre:
 Tak til Laura Marie Nielsen for denne:
Tak til Lærke for denne:

Tak til Nathalie Møller for den her:
Tak til Olivia Challe for de næste tre:
Tak til Signe Bruun Bodal for den her:
Tak til Simone Nielsen for de næste to:
Tak til Sofie Zilstorff for de næste to:
Tak til Stine Sørensen for den her:
Tak for denne til Camilla Thorenfeldt:
Tak for den her til Louise Torp:

Tak til Tine Røssel for denne:Tak til Amalie Sofie Hammer Boe for den her:

Tak til Ann Holm for denne:

Tak til Anne Kibsgaard for den her:

Tak til Laura Jensen for denne:

Tak til Laura Marie Jensen for den her:

Tak til Louise Nielsen for den her:

Tak til Maria Ancher Svensson for den her:

Tak til Melanie Djærnes for den her:

Tak til Nathalie Møller for de næste to:
Tak til Sif Schønemann for de næste tre:
Tak til Anna Berg for denne:

Tak til Astrid Søbye for denne:
Tak til Camilla Bengtsson for denne: Tak til Christina Palle for denne:
Tak til Ditte Vium for de her to:
Tak til Eleni for disse to: Tak til Laura Marie Nielsen for de her tre:Tak til Lisa Rasmussen for den her:

Tak til Maria Bjerg for denne:

Tak til Maria Ditte Jakobsen for denne her: 
Tak til Melanie Djernæs for den her:
Tak til Mette Møllebjerg for disse to:


Tak til Pia Hornbech for denne:

Tak til Regine Prein for denne:

Tak til Sabine Nielsen for denne:

Tak til Sabrina for denne:
Tak til Sally Ezzeddine for denne:
Tak til Simone Rolighed for den her;
Tak til Tascha Rasmussen for de næste fire:

Og tak til Vanessa Aihie for disse to: