Jeg er så glad for, at så mange af jer, der følger med, har haft mod på at sende header-forslag til mig! TAK!  De fleste af jer er ikke på nogen måde uddannede indenfor art directing eller photoshop, men har bare set det som en sjov udfordring, og det gør bare hele projektet endnu mere personligt. I love it!
Jeg har i skrivende stund modtaget 72 forskellige forslag, og herunder ses mine favoritter – i helt tilfældig rækkefølge, i øvrigt!
Jeg må nok erkende, at jeg mest er til dem, hvor der sker lidt, og hvor der er lidt farve og ballade. Dem af mine favoritter, som har tekster, ville jeg nok have lyst til at tale lidt med designeren om formuleringerne, men jeg synes, layoutet er superflot!

HVIS man har lyst, er man meget velkommen til at sende mig et bud på en header senest søndag. På mandag går bloggen live med “vinderen”, som jeg betaler 2.500 kr. for lov til at bruge den.

Alle de 72 bud kan ses her! <3

Skriv meget gerne i kommentarfeltet hvilken en af disse fem, I bedst kan lide!

Den her er lavet af talentfulde Astrid Søbye:

Den her står seje Maria Bjerg bag:
Den her har dygtige Maria Ditte Jakobsen lavet:

Denne er designet af opfindsomme Melanie Djærnes:
Denne har jeg modtaget af kreative Pia Hornbeck: