Der er gang i gaden i Langehjemmet for tiden, og alligevel sker der ikke rigtigt noget. Altså indenfor hjemmets fire vægge. Vi passer jo verdens sødeste hund, og den tror vist, vi er noget mere passive, end det normalt er tilfældet.
Jeg hentede Hugo i børnehaven mandag, hvor han havde fået feber. Det gik ret hurtigt ned ad bakke, da vi kom hjem – han takkede nej til is og ja til lur, og han havde næsten 40 i feber og kvalme. I går var lige sådan. Så den tid, jeg har brugt herhjemme, har jeg mestendels tilbragt i sofaen ved siden af bettemanden med et glas et-eller-andet med sugerør i hånden, mens jeg hver femte minut har nødet “Bare en lille slurk, skat …”
I nat har han sovet fortrinligt og efter et bad her til morgen ligner Hugo sig selv igen. Hans feber er borte, og nu begynder han at bede om McDonald’s til frokost og chokolademousse til aftensmad. Berta er med-syg i dag. Hun har måske/måske ikke fået børneorm, så nu skal hele familien have en kur for en sikkerheds skyld. Og her til formiddag havde jeg premiere med at samle andres lort op med en pose ude på villavejen, da Frida havde basale behov.

Så mere glamourøst ser det sgu altså ikke ud herhjemme i Køge, selvom jeg har meget tykke lag sminke på i TV for tiden. I går aftes blev jeg airbrushet (altså spraymalet med sminke) inden mit visit i Aftenshowet, og jeg lo lidt indvendigt ved tanken om, at jeg ikke har vasket mit hår i fire dage. 🙂

Men det er fandme spændende, det her! Jeg havde min første blodprøve i morges, og desuden er det spændende at være med til at opleve, at generalsekretæren for Bloddonorerne i Danmark får et mindre stress-anfald, fordi man ikke bare kan “åbne en kasse til ligesom i Fakta”, som han sagde i går i Aftenshowet. Det er vildt, at der er så mange geniale mennesker, som har rejst sig op for at hjælpe alle mulige andre, de ikke kender, at det har fået en ret gammel institution i Danmark til at blive stakåndet! Så sker der fandme noget, venner!!
Jeg har talt med Flemming, som han hedder, ham generalsekretæren, her til formiddag, og han er ked af, hvis hans udtalelse på nogen måde bliver tolket som, at man har andet end armene i vejret over alle jer, der melder sig til! Man arbejder med forskellige løsninger forskellige steder. Nogle steder får man studerende og pensionerede medarbejdere ind for at forestå registreringen, og andre steder løser man det på en anden måde, men det LØSES! Alle bliver registreret, og alle bloddonorer og ikke mindst stamcelledonorer er VIGTIGE! Når man skal matche en syg med en stamcelledonor, er der så mange decimaler at regne med, før matchet går op, at der er brug for rigtigt, rigtigt mange kombinationsmuligheder. Og det er vi med til at sikre nu! Så vig ej fra planen, venner! Registrer jer som bloddonorer her og stamcelledonorer her. Muligvis er der ventetid på første tapning, men se det som en kollektiv sejr! Og vi kan nok finde på noget andet at lave, mens vi venter på at få en nål stukket i armen, ikke? 🙂 Det vigtigste lige nu er bare, at alle blive registreret. Så rulles tapningerne ud efterhånden.

Jeg skylder også en update på, hvilken header jeg vælger, men jeg er simpelthen nødt til lige at have et par timer helt uforstyrret, hvor jeg kan tygge på det, før jeg træffer en beslutning. Der er ret mange gode, så det’ ikke helt nemt! Igen: Luksusproblem! <3