Som mange, der følger med på min Instagram vil vide, er jeg en sucker for ansugtsmasker. Det er én af de utallige ting, jeg føler er federe ved at være på den anden side af 35: At jeg rent faktisk kan se en forskel, når jeg gør mig umage med min hud. Dengang, jeg var 25 år, kunne jeg sgu’tte se forskel, når jeg havde brugt en aften på at lægge ansigtsmasker eller havde fået en behandling hos en kosmetolog. Men det kan jeg nu! (Ligesom at man viiirkelig kan se det på et helt andet niveau, når jeg er i søvnunderskud, hvilket egentlig heller ikke var en ting, da jeg var yngre, men nu det til side …) 😉

Den slags ansigtsmasker, jeg bedst kan lide, er sheet masks, og det er på ingen måde fordi, de er bedre end andre slags masker, som jeg har prøvet på tube eller i krukke. Det er bare fordi, det er nemt! Så kan jeg tage alle mine dele med ned i sofaen, tænde for en krimiserie og behøver ikke rejse mig, før jeg skal i seng. Intet skal renses af og intet spejl behøves.
Så mit faste kit består som oftest af NIVEAs Micellair Water og makeupfjerner samt en rensemaske og en fugtmaske. And it works like a charm! Ingen sengetid påfører jeg så atter natcreme, for man kan aldrig få for meget fugt.

Og der er i denne forbindelse noget andet, min beauty-samvittighed byder mig at fortælle.
Jeg har i hele mit voksne liv (og et par af teenageårene) været på jagt efter en god makeupfjerner. Og jeg er hidtil aldrig nået i mål. Den seneste, jeg købte, kostede 280 kr. Det er altså mange penge for makeupfjerner! Det skal så retfærdigvis også siges, at den trods alt også var den bedste.

Indtil nu!
Jeg har siden december måned brugt NIVEAs Micellair makeupfjerner, og det er (Ama’r Halshug!) den bedste, jeg nogensinde har prøvet. Det er den ENESTE gang, jeg har haft en makeupfjerner, som har betydet, at jeg ikke har makeuprester under øjnene næste morgen. Det er helt seriøst aldrig sket før.
Jeg har ret lange og tykke vipper, og det betyder nok, at det kan være lidt sværere at få al mascara og flydende eyeliner, som jeg sværger til, fjernet, men det kan jeg altså nu. Hvilket ideelt set betyder, at jeg sparer en makeupfjerning om morgenen, hvilket resulterer i, at jeg bruger mindre produkt (godt for pengepungen), færre vatrondeller (godt for miljøet) og gnider mindre i øjnene (færre rynker og mindre slid på vipperne). Og så koster den kun 69,95 kr.

Så altså! NIVEAs catchfrase til Micellair-serien er ‘Loved By Makeup Artists’, men jeg vil altså gerne have lov at tilføje ‘ … and MMLeiLange’! 😉