Ja, det er måske noget selvsikkert budt, men jeg står sgu ved det!

Jeg fik i eftermiddags nasset mig og ungerne med til aftensmad (der var flæskestegssandwich med brun sovs og rødkål! I mean!?) hos genboen, og for at fejre, at det lykkedes, besluttede jeg mig for at lave hjemmelavede flødeboller. Jeg havde alligevel noget glukosesirup i køkkenskabet, og det er jo ikke konstant, man finder anvendelse til den slags.

Jeg havde dog ingen kiksebunde på lager (vi siger nej tak til marcipan), og det skulle så vise sig at være en forklædt velsignelse. I deres fravær valgte jeg nemlig at lade almindelige Mariekiks substituere, og hold nu vinterferie, det var en god disponering! OMFG. Jeg kan ikke forklare, hvad der gør udfaldet. Det føles som ægte kærlighed. I ved, når alt går op, og man elsker hinanden på en måde, som ingen andre har elsker før – bortset fra måske Meryl i ‘Broerne over Madison County’. Sådan har jeg det med de flødeboller med Mariekiksebund!

Så det er dagens tip! Lav dem! Nu!

Jeg brugte denne opskrift! 😊