Sidste år fik jeg jo i mit virke som NIVEA-ambassadør lov at tage på cremeturné rundt omkring i landet. Det er noget af det, jeg synes er sjovest ved at lave samarbejder! Når det betyder, at jeg kan få mine samarbejdspartnere til at holde events, som jeg kan invitere jer til! 😉 Og NIVEA har også vist sig ganske kyndige udi snacks og slik, så det har i sandhed været overordentligt hyggeligt!

Og nu gør vi det igen. I 2019 kommer vi til at holde en lille håndfuld events rundt omkring i Danmark, og det første bliver i Odense allerede meget snart! D. 25. marts kommer vi til Odense, hvor jeg har fået lov at invitere 50 læsere, der alle må invitere en ven med, og denne aften bliver samtidig startskuddet på NIVEA Face Academy!
Som jeg før har været inde på, er jeg rigtigt glad for mit samarbejde med NIVEA, fordi NIVEA er sådan en virksomhed, som ikke hviler på laurbærene, men derimod bliver ved med at flytte og udvikle sig. Og grunden til, at det danske NIVEA-kontor har opfundet NIVEA Face Academy er simpelthen på grund af  mine læsere! Hverken mere eller mindre.
NIVEA havde nemlig en masse medarbejdere med på den creme-turné, vi var på sidste år, og de her medarbejdere sørgede for at sludre rigtigt meget med de af mine læsere, som var til eventet. Der gjorde de sig kloge på, hvad det er for nogle spørgsmål, I gerne har til hudpleje, og der var nogle ting, som gik igen og igen. Og igen.

Det, I gerne vil vide, er det hele. Hvad skal bruges til hvad? Hvordan skaber jeg de bedste forhold for lige præcis min hud? Hvornår skal serummet påføres?
Alle sådan nogle helt basale spørgsmål, som man egentlig godt kan forstå presser sig på i en verden, hvor der konstant dukker nye reklamer op for nye produkter, man ikke må kunne leve uden.

Så NIVEA har taget konsekvensen, halet nogle af deres klogeste eksperter med på vognen, og nu kommer vi altså rundt i Danmark med NIVEA Face Adacemy – kun for mine læsere! YAS, mand!!

Så hvis man kunne tænke sig at vinde to billetter til eventet på Slagteriet i Odense d. 25. marts kl. 16.30 – 19, skal man blot sende en mail til nivea@mettemarieleilange.dk. Hvad man skriver, er op til en selv. Man kan også bare sende en sjov GIF. 😉

Jeg GLÆDER mig!!