Så er vinderne af billetter til næste uges læser-event trukket, fundet og kontaktet! YAS!
I alt har jeg fået lov at invitere 50 læsere, som hver må medbringe en plus one, så jeg tænker, det bliver lidt meget, hvis jeg lister alle navnene her. Derfor vil jeg undlade.

Så jeg skal altså til Odense næste mandag! Samme by, som Jon arbejder i lige for tiden.
I går, søndag, blev han færdig med forestillingen ‘End Of The Rainbow’ i Nyborg, og i sidste uge startede han så også prøver på ‘Mr. Marmelade’ i Odense, så sidste uge var lidt vild – især tillagt, at han oven i købet også er med i en ny komediefilm, som han også optog scener til i sidste uge, ind imellem prøver og forestillinger. Heldigvis sker alt åbenbart på Fyn for tiden, så han har kunne nå det hele. Undtagen at være i Køge. Men det bliver der mere af i denne uge! Han sover hjemme hver nat og kører først kl. 10 om formiddagen. Ganske vidst er han kun til prøver fra 12-16 hver dag, men turen til Odense er jo lidt langstrakt, så han er først hjemme kl. 18. Så vi spiser lidt sent i forhold til sædvane i denne uge, da jeg gerne vil have lidt family time mast ind, når nu muligheden byder sig.

På mandag skal jeg jo således også til Odense. Så planen er lige nu faktisk at tage ungerne med! Så tager vi derover i lidt god tid, og så kan vi nå at besøge Jon til prøverne på Odense Teater. Så kan de se scenen og hans garderobe (og det samme kan jeg), og på den måde er det lidt lettere at forholde sig til, hvad far laver, og hvor han er, når han ikke er hjemme. Kl. 16.30 skal jeg jo så holde læserevent i Slagteriet, og så er tanken (i hvert fald på papiret indtil videre), at Jon, Hugo og Berta tager med. Så kan de se, hvad jeg laver, og vente på mig “backstage”, og så kører vi alle sammen hjem sammen om aftenen.
Det glæder jeg mig lidt til! De er 5 år nu, og de snakker meget om, hvad deres forældres venner laver. De forstår også godt, at Jon spiller teater, men de har endnu overhovedet ikke forstået, hvad jeg laver (det er der så til deres forsvar ret mange, som er markant ældre end dem, der heller ikke forstår det). Og det behøver de overhelehovedet heller ikke. Men jeg vil gerne udnytte, at det lige i denne sammenhæng giver mening at tage dem med, og de efterhånden har en alder, hvor det kan lade sig gøre. Jeg tror, de vil synes, det er en fest!

Men altså – jeg glæder mig selv sagt mest til jeg 100 gæster, der kommer til det, vi vel ret beset kan kalde premieren på NIVEA FACE ACADEMY til en aften med sludder, sladder, lærdom, snacks og personlige goodiebags! <3

Pssst …: De, der har halvandet minut at undvære, må meget gerne svare på de her få spørgsmål, hvis de skulle kunne se dig igennem det. 🙂