I mandags mødtes jeg med Morten Nordstrøm, som er en af Danmarks dygtigste fotografer – og bosat i Køge. For det er jo her, alle de fede mennesker bor, hehe. 😉 Jeg lærte Morten at kende, dengang jeg var medejer af kontorfællesskabet Tinnitus. Han var en af de allerførste til at få en kontorplads derinde, og han var (og er) simpelthen så skidebehagelig at være sammen med. Derfor blev jeg også i ret dårligt humør, da han opsagde sin plads. Hans begrundelse var, at han og familien skulle flytte til Køge, så han ville ikke længere i samme omfang sidde på kontor i København. Og han var også i mine tanker, da Jon og jeg begyndte at lure efter huse hernede. Hvis Morten kan leve af (blandt andet) at udødeliggøre København – fra Køge, så kan Jon og jeg vel også fastholde vores kærlighedsforhold til byen fra selvsamme afstand.

Og nu har vi så startet en lille frokostklub, Morten og jeg. Planen er, at vi skal prøve en ny køgegensisk frokostbeværtning hver gang, vi spiser frokost sammen, og indtil nu er det således blevet til smørrebrød på MALT. Jeg kan virkelig anbefale fiskefileten med hjemmerørt remoulade, hvis man en dag er på de kanter. Efter frokost tog Morten et billede af mig på Torvet i Køge, og det er så altså det, der kan opleves i nærværende indlæg. Det er ret fint, synes jeg!

Jeg har mig en rigtig selvstændig erhvervsdrivende-dag i dag. Jeg har arbejdet hjemmefra og startede lige dagen ud med et to-timers møde ved køkkenbordet med min revisor, og så snart, hun var drejet af (det hedder det på sønderjysk), ankom en fotograf fra Politiken for at tage billeder af mig, der blogger ved køkkenbordet. Det tog præcis 7 minutter. Jeg havde helt ondt af ham for at tage den lange tur i det anliggende, men et selfie var altså ikke nok for den avis. Jeg har snakket lidt med en journalist om at være selvstændig erhvervsdrivende, og det kommer i Politiken på mandag.

I eftermiddag, når jeg henter ungerne i børnehaven, skal vi lave hjemmelavet pizza, og så skal jeg tidligt i seng i aften. I nat vågnede jeg nemlig midt i en drøm om, at nogen havde skamplukket mine øjenbryn, så de mest af alt lignede et cykelstyr set forfra.
Det er en god torsdag! Jeg kan mærke det, uden at det skyldes noget specielt. Jeg har bare en dejlig følelse i maven. Sådan en, der smager af forår, rimer på kærlighed, og som jeg har oftere og oftere jo ældre, jeg bliver. <3