A Table Story havde stået for borddekorationer, oppyntning, service og blomsterkranse, og det er de skisma gode til!

Tirsdag formiddag føltes som den perfekte overgang mellem påskeferie og hverdag! De mest solrige dage i mands minde bider hinanden i halen i lige præcis de fem dage, vi alle sammen har fri. Jeg har endnu ikke fået armene ned over gudernes barmhjertighed!

Solen strakte sig lidt ind i tirsdagen, hvor min første “arbejdsdag” bød mig at være blomsterbærende værtinde for et blogger/influencer-event på toppen af København! De damer, der kom og delte en frokost med mig og NIVEA i anledningen af lige netop solskin og solbeskyttelse, var Cana B., Sneglcille, Christina Dueholm, Miriam, Trine fra Trines Blend, Emilie Lilja, Christine Egholm aka Acie, Amalie Fischer og Laura Laewaetz, som var min barselsvikar på ELLE, men nu selv er fuldtids-influencer.

Her gør jeg som om, jeg har noget som helst at gøre med, hvor fint her ser ud. 😉

Irina The Diva, Marie Hindkær og Cathrine fra RockPaperDresses skulle også være kommet, men de meldte desværre afbud samme morgen, hvorfor jeg lige fik halet min veninde, Lois, der bor på Østerbro, ind fra højre. Det er synd og skam at have flere ledige pladser end højst nødvendigt med sådan en fin location!

MM i NIVEA-blå! 😉

Vi fik en superlækker, let menu, som efterlod plads nok i mavesækken til, at jeg tog hjem og spiste resten af den flæskesteg, jeg havde i køleskabet fra dagen før, og det føltes ret vidunderligt at sidde midt i en køkkenhave midt i København!

Vi blev enige om, at blomsterkranse – ligesom studenterhatte – klæder alle hovedforme.
Jeg kloger mig på produkterne med Debbie fra NIVEA som kyndig suffløse. It’s all about, who you know … 😉

Jeg startede arrangementet ud med at takke folk for, at de var kommet. Og så fik jeg lige blameret mig ved at tilføje, at jeg måske nok havde forventet det af nogle af pigerne, mens jeg var mere taknemmelig overfor nogle af de andre… Klovn, MM. (Indsæt selv emoji af abe, der holder sig for øjnene). Men de tog det pænt! 🙂

Tre tidligere ELLE-piger med blomster og smil: Cecilie, Laura og Louise aka Lois.
Sommer i et flettet net! Nettene er i øvrigt fra Tine K Home.

Herefter fortalte jeg en lille smule om de solcremer, NIVEA har særligt fokus på i år og fortalte, at det faktisk i mange år har været sådan, at NIVEAs solcremer ikke indeholder de ingredienser, der er meget fokus på lige nu, som skader verdens koralrev. Det er også derfor, de har fået Coral Reef-stemplet af EU. Det har alle solprodukterne, selvom det ikke er alle, der har klistermærket, så det er jo ret godt at vide. Man kan derved bade i havet uden dårlig samvittighed, selvom man er grundig med indsmøringen!

Trine med tern og tandsmil.

En anden god nyhed er, at der i år er ENDNU flere af NIVEAs solcremer, som ikke indeholder det, der kaldes “kontroversielle ingredienser” og derfor roligt kan bruges af sensitive solbadere eller individer med aversion eller allergi overfor parfume. Eller gravide!

Blonde midsommer-vibes fra Emilie og Amalie. (Det er da i øvrigt en spiritusprøve at sige de to navne efter hinanden).

NIVEA har også lanceret en ny ansigtssolcreme, som har en materende effekt, hvilket betyder, at man slipper for at glinse som en svedig stodder, selvom man passer på sin ansigtshud og derved i øvrigt også undgår at komme til at se ALT for gammel ud før tid. 😉

To favoritter!
Miriam Poulsen, Christine aka Acie og Emilie Lilja.

Det var den hyggeligste formiddag, og jeg ville sådan ønske, at jeg kunne holde min tredje bryllupsfest deroppe. Desværre er der kun plads til 14 spisende, så det ville nok ikke være helt nok, og så er der lidt for mange høns og skrøbelige planter til, at jeg ville turde drikke mig sådan RIGTIGT vissen.

Faktisk er stedet måske snarere perfekt til bloggerevents – og sådan et havde vi! Helt perfekt! Og nu er jeg endnu mere klar på at rejse til varmere destinationer med ungerne på lørdag. Desværre atter engang uden Jon, men heldigvis med masser af faktor! 😉

CONFETTI-damerne. I tykt og tyndt! <3