Jeg har vist været inde på det her på domænet de forgangne dage, men den her påske har for mig været formidabel. Der er som sådan set ikke sket noget udover det sædvanlige, men det er nogle gange det, der gør, at det hele netop føles formidabelt. At man får optur over den måde, ens hverdag er skuet sammen på.
Jeg skal ikke kunne afvise, at glæden blandt andet skyldes, at jeg pludselig er mor til to meget mere selvstændige 5-årige, som pludselig får tiden til at gå på eget beskub – i forhold til at det føles som om, at jeg de forgangne år ellers har skullet designe alt for dem. I denne påske har de levet det liv, jeg drømmer om på deres vegne – fyldt med frihed og eventyrlyst. Og de er vendt hjem med røde kinder og lommerne fulde af regnorm og andre vederstyggeligheder. Nu mangler jeg bare en hund og måske lidt længere ben – så er livet gået op. 😉
1
– løbetur
– biograftur
– blærebetændelse

2
– gin/tonics
– tarteletter
– havevabler

3
– afsnit af TV-serien ‘Friheden’, som er genial
– spil omgang Kongespil
– buketter blomster købt på Torvet

Og …
15 colaer, 60 timers nabohygge, 2 dage i Gilleleje, 1 besøg på Esrum Kloster og 100.000 sommerfugle i maven over, hvor freaking heldigt, det er, at Danmark får 5 dage med solskin i lige præcis de 5 dage, hvor vi stort set alle sammen har fri.
Det har været absolut vidunderligt at have Jon hjemme i fem dage i træk. I morgen fiser han til Odense, og ungerne og jeg kommer til at undvære ham i 13 på hinanden følgende dage. Det faktum fik Hugo til at fælde ægte, kæmpestore tårer her til aften, hvilket fik mig til at gøre det samme. Det er ikke et scenario, nogle af os er særligt fan af, især fordi det kommer ovenpå tre måneder, hvor Jon i forvejen ikke har været meget hjemme. Men sådan ligger landet altså, og det skal nok gå.

Nu vil jeg tænde for det nyeste afsnit af ‘Game Of Thrones’. Jeg har set på Instagram, at Miriam græd glædestårer til det, hvilket forbløffer mig en kende, så nu kan jeg altså ikke vente længere!
Med ønsket om en dejlig aften. Og en god start på post-påsken i morgen. <3