Det er præcis et år (minus én dag) siden, at jeg sidst skrev om Baby Foot her på domænet. I samme ombæring viste jeg mit dengang helt nye badeværelse frem. Det var godt to måneder efter, at vi var flyttet til Køge, og jeg var stadig helt oppe at køre over mit blå vidunder af et vaskerum!
Det er jeg sådan set stadig. Fuldkommen! Jeg elsker det badeværelse, og når solen går ned på sin særligt røde måde, står lyset så smukt ind af de tonede ruder, at det nærmest er rørende.

Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg så de et år gamle billeder af mit nærmest jomfrueligt indrettede badeværelse. Åh, så fint og enkelt. Det ser, som det kan ses på billederne her i indlægget, noget anderledes ud i dag … Alle mine produkter er flyttet ordentligt ind, og flere er kommet til. Der er sågar flyttet en IKEA-kommode ind, som ikke rigtigt passer ind i målene, men den afhjælper et problem, hvilket gør, at jeg egentlig synes, den er køn på sin egen måde.

Men jeg elsker det kun mere, mit badeværelse. For jeg elsker produkter, cremer, sera, sæber, makeup og alskens dullegrej, som jeg kun ejer for min egen skyld. Ikke for Jons eller ungernes – det er bare til mig!
Og det bringer mig til sagens kerne her til aften. Tiden er nemlig her midt i april aldeles fremragende til at tage fat på et tilbagevendende forårsritual – peeling af pusselankerne! Og til det formål findes et absolut vidundermiddel, nemlig Baby Foot.

Sidste år lavede jeg ligeledes en reklame for Baby Foot og produktets både effektive og lidt ækle virkning, og det havde den effekt, at Nicehair.dks lager blev aldeles udsolgt allerede første aften. Og igen de følgende to dage i træk. I år har de proppet hylderne ekstra godt, så der skulle være rigeligt til alle, hvis man skulle have lyst til at hoppe med på bølgen.

Jeg har kendt til og brugt Baby Foot i mange år efterhånden, og jeg synes, det er både skægt og effektivt. Og så markerer det her ritual altid overgangen fra vinter til forventningsfyldt forår. Sommeren er ikke helt kommet på banen endnu, men sandalerne brummer i skoskabet og er ved at være klar til sæsonen.

Baby Foot-ritualet består af to faser. En hyggelig og en vammel.
Den hyggelige består i, at man sørger for at være alene hjemme – eller at der som minimum er stor sandsynlighed for, at man ikke bliver forstyret den næste time. Hertil kan jeg anbefale at have en tallerken flødeboller og en fjernbetjening indenfor rækkevidde, og hvis man mangler underholdning, kan jeg  varmt tale for de danske serier ‘Den, Som Dræber’ på Viaplay eller ‘Gidseltagningen’ på DPlay.
Inden man sætter sig til rette, er det vigtigt, at man har vasket sine fusser grundigt. Når disse er nysselige, stikker man dem ned i hver sin slimsok, som man lukker med de dertil hørende tapestykker om anklen. Ganske enkelt og ret behageligt. Jeg kan anbefale, at man til sidst påfører sig nogle store (uld-)sokker, som hjælper til, at slimsokkerne sidder godt til – og de kan også afhjælpe de helt store beauty-katastrofer for det tilfælde, at man har glemt noget i køleskabet og tvinges til at rejse sig. Så bliver man siddende i en time og lader slimen gøre sin magi. Den her metode er i øvrigt meget skånsom mod pusselankerne.

Den næste uge til 14 dage vil man så opleve, at vinterens gamle, tørre og hårde hud løsner sig fra fødderne og falder af. (Det er det, der er kendt som den vamle fase). Det er ikke kønt, men det er alligevel sælsomt fascinerende! Det er en god idé at have sokker på i denne periode, således at hudfladerne opfanges, og sådan at andre ikke udsættes for dette ret intime syn. Selvom det kan være fristende, skal man afholde sig fra at pille. Lad naturen gøre arbejdet selv og se i stedet dovent frem imod bløde fusser.
Hvis man bruger Baby Foot fire gange om året (altså omkring en gang i kvartalet) er man superfint dækket ind. Der ér jo ingen grund til at have grumme tæer bare fordi, man er den eneste, der ser på dem – det er bare lidt som om, at man først kommer i tanke om, at de findes, når man får øje på sine fødder som sådan nogle hvide asparges for enden af benet engang midt i foråret.

Hvis man køber Baby Foot hos Nicehair.dk på et tidspunkt mellem i dag og søndag d. 5. maj, får man 20% rabat ved at bruge rabatkoden ‘MMLL‘. Og der er altså købt ekstra ind i år, så der skulle være nok til alle. Den varmeste anbefaling er i hvert fald videregivet herfra. <3

Man kan også med fordel tjekke de andre produkter i serien ud – især hvis man har tendens til tørre fødder.
Fodmasken her vil jeg anbefale som en ekstra-behandling en måneds tid efter Baby Foot-behandlingen. Den giver seriøst de blødeste flødefødder nogensinde, og den virker særligt godt, hvis fødderne på forhånd er befriet for den hårdeste hud med Baby Foot.
Den her fodcreme er i øvrigt den, jeg rækker til Jon i sofaen de aftner, hvor han gerne vil se fodbold og har en forhåbning om, at jeg vil tillade det og gøre ham selskab. Den gør sig helt udmærket til fodmassage og er også bare god til hverdag for at holde fødderne bløde.