Indeholder reklame for Gun-Britt Coiffeure.

Det blev ærligt talt en tand lysere, end jeg måske havde planlagt, men jeg kan alligevel ret godt lide det! Det minder mig om solskin og sommer, og hvis farven skrider i svinget og bliver for lys, kan jeg altid få en toning udover.

Jeg sagde, da jeg rejste mig fra stolen hos Josefine, at nu har jeg samme hårfarve som Caroline Fleming, hvortil hun svarede, at Flemings hår er faktisk mørkere, så NU må jeg da for pokker være at betegne som blondine!! 😄👍🏻

Jeg skal rejse en del de næste måneder, så jeg satser på, at solen vil donere mig en ansigtskulør, som måske gør sig en lille smule bedre til de blege lokker, end den jeg pt. sporter!

Da jeg hentede ungerne i børnehaven her til eftermiddag, spurgte jeg dem, om de kunne se noget nyt på mig, og selvom de gloede i tæt på en evighed og sågar løftede mit garn for at se, om jeg havde fået nye øreringe, måtte de begge give fortabt. 😄 I guess they love me for me.

Jeg har aldrig inden mit samarbejde med Schwartzkopf prøvet at hjemmefarve mit hår, og jeg ér dybt imponeret over det resultat, jeg fik! Det vil jeg stensikkert gøre igen (dog ville jeg til info altid få en buddy til at stå for selve farvningen hjemme på badeværelset). Men når det kommer til afblegning, som er det, der er tilfældet her, læner jeg mig altså op af de professionelle! ❤️

Som det måske kan ses, har jeg vist stadig lidt overskudsfarve i mine bryn, som også fik en omgang i dag. Det må jeg lige have styr på, når ungerne sover, da dagen i morgen for mit vedkommende skal gå med optagelserne af en reklamefilm, som kommer til at blive vist i biografen engang i en nærmere fremtid. Gang i gaden!

Med ønsket om en storslået weekend til alle og enhver. Husk lige uldne underbukser! Jeg ved godt, solen er smuk, men der er altså stadig kun 3-5 grader derude! 😅