Jeg har aldrig været i Aalborg! Det er nærmest pinligt, og jeg har ingen fornuftig forklaring. Dengang jeg var 17 år, var jeg faktisk tæt på, men det blev aldrig til noget. Planen involverede ellers en bytur i ‘Gaden’, som lød som absolut lige noget for mig. Jeg havde hørt sagn om enormt billige drinks og fester, der aldrig sluttede. Problemet opstod imidlertid, da jeg ugen op til denne værd valgte at slå op med min aalborgensiske kæreste (som jeg faktisk har omtalt tidligere her), fordi jeg stadig var hamrende forelsket i gymnasiets svar på Dylan McKay (ham her).

Så Aalleren blev altså aldrig til noget, og jeg har ærgret mig løbende gennem årene. Jeg tror ikke længere. at Jomfru Ane Gade er noget for mig. Jeg er bange for at blive spurgt om, hvem jeg skal hente, hvis jeg tropper op i baren.
Derfor er det måske heldigt at mit anliggende denne gang er af en helt anden karakter! Jeg skal nemlig holde læser-event sammen med NIVEA – nemlig det, vi har døbt NIVEA FACE ACADEMY, som vi holdte i Odense for nylig, hvor jeg i øvrigt havde Jon og ungerne med!

Da vi i vinter sad og talte om, hvilke byer, jeg gerne ville besøge, nævnte jeg Aalborg som det første, for så kan jeg da omsider prale med at have været der! Tips til, hvad jeg skal opleve om dagen inden arrangementet, modtages meget gerne i kommentarfeltet! Frokostrestauranter, gode butikker, måske et foodmarket eller en god isbutik? Shoot!

Læsereventet bliver jo unægteligt ganske kedsommeligt, hvis jeg kommer til at stå der og blomstre alene, så derfor håber jeg sådan, at nogle af jer, der læser med, har lyst til at deltage. 43 af jer, for at være præcis. Alle gæster må nemlig tage en ven, veninde, elsker(inde), mor eller andet med.
Alle, der kommer til NIVEA FACE ACADEMY kan forvente at gå hjem værende klogere på sin egen ansigtshud. Debbie fra NIVEA kommer nemlig til at holde et oplæg, og efterfølgende får alle en personlig “konsultation”, og så går alle hjem med en goodiebag indeholdende præcis de produkter, der passer bedst til ens hud.

Arrangementet finder sted mandag d. 13. maj kl. 16.30 – 19.00 på Østerågade 27 i Aalborg.

For at deltage i lodtrækningen, skal man blot sende en email til nivea@mettemarieleilange.dk. Hvad man skriver, er komplet valgfrit. Man kan også bare sende en vits eller en GIF. 😉
Jeg trækker lod og giver de 43 vindere direkte besked på mail næste mandag!

Aalborg! I’m coming atcha! Og jeg har ventet på dette møde i TYVE ÅR, så sørg lige for at være veludhvilet!