I går var jeg til premiere på Game Of Thrones! I selskab med ingen ringere end min helt egen Jon (Snow) samt min agent, Christina, og hendes kæreste, Christian.

Jeg havde glædet mig ret meget til at se, hvordan Imperial havde pyntet op i dagens anledning, da folk igennem dagen var søde til at sende mig billeder og små videoer af nogle store kæder, som lå udenfor biografen og så ud som om, at nogle drager af anseelig størrelse måske var stukket af.

Jeg blev sgu lidt skuffet! Der var sat en jerntrone op, som billedet øverst så gavmildt viser, og det var da lidt sejt. Men lyset var ualmindeligt dårligt, og samtidig havde man fyldt rummet med kunstig røg, så det var ikke let at få taget et ordentligt billede. Her er biograferne tit lidt bagefter rent markedsføringsmæssigt. De gør tit nogle superfine tiltag i forbindelse med premierer, og de arrangerer ting, man har lyst til at forevige og dele, men lyset er tit helt godnat. I hvert fald i fotoøjemed.

Men stemningen i Imperial var uovertruffen – især da Pilou Asbæk og Nicolaj Coster-Waldau gik på scenen. Sidstnævnte overtog fuldstændig ordet og fortalte på ret charmerende og dansk ydmyg vis, hvordan det har været at medvirke i den vel nok største tv-serie ever – helt fra begyndelsen. Pilou kom til i sæson 6 og jokede med, at deres respektive taletid i serien blev vist meget fint med den taletid, de fik på scenen.

Afsnittet var sindssygt spændende og alt for kort! De må have delt de seks afsnit, der er i denne sæson, meget ulige op, for efter sigende skulle hele sæsonen vare 440 minutter fordelt , og det første afsnit varede under en time. Jeg må vente en rum på at se andet afsnit, idet Jon og jeg har en pagt om at se serien sammen, og efter påske flytter han hjemmefra i 14 dage. Men så kan jeg jo passende se lidt fra nogle af de gamle sæsoner og lidt catche lidt op på, hvem det nu er, der hater på hvem og hvorfor.

Efter premieren gik vi med Christian og Christina over på Spagetteria og spiste antipasti og pasta til den store guldmedalje. Jeg skal ærligt indrømme, at det italienske køkken aldrig bliver mit foretrukkende – set bort fra pasta/bolo og pizza – men selskabet var satme godt, og de havde kun røde colaer.

Hvor mange af jer, der læser med her hos mig, ser Game Of Thrones? Jeg kom selv først med på vognen sidste år!