1. Jeg har den seneste måned haft dårlig samvittighed over, at jeg gerne vil have sådan en rigtig havenisse, men ifølge Instagram lader til at være den eneste, der endnu ikke har plantet ting i min have endnu. Men nu, hvor nattefrosten har gjort comeback så sent som i weekenden, ser jeg pludselig min dovenskab som en velsignelse.
  2. Jeg glemte min cykel i et S-tog for 14 dage siden. Jeg tog den simpelthen med S-toget, som jeg altid gør, men glemte så at tage den med ud igen. Satme dumt. Så hvis nogen ser en rød cykel med et børnesæde og en smadret ringklokke ved en station på strækningen Køge – Holte, så ring lige!
  3. Jeg har engang været på fetischklub i Berlin. Det var lidt en fejl. Jeg boede i Berlin i 2007 og havde levet ganske asketisk i nogle måneder, fordi jeg havde forelsket mig i en fyr hjemme i Danmark over MySpace. Han besøgte mig i Berlin, og alle vores luftkasteller faldt til jorden. Vi blev alt andet end forelskede, og weekenden efter tog jeg i byen med en veninde. Da vi var godt stive, hoppede vi ind i en taxa og bad ham køre os til et sted med nøgne mænd. Drømmen var egentlig en stripbar ala Magic Mike (selvom filmen først udkom 10 år senere. Jeg har altid været forud for min tid …), men vi måtte således klare os ved at kigge på mænd med gagballs og g-string og kvinder i selvsamme.
  4. Siden jeg fik mine børn, har min store drøm i forhold til familieforøgelse været at få en hund. Men siden vi passede ons mosters hund i 10 dage i januar, er jeg lidt gået væk fra den tanke igen. Måske man bare skulle nyde den frihed, det er at have lækre børn, der ikke er helt så krævende længere, og så bruge overskuddet på den der have i stedet for.
  5. Alt det tøj, jeg købte på H&Ms hjemmeside i det sekund, de lancerede Consious Exclusive, har ligget på kontoret siden levering. Jeg har lige prøvet det, og det er alt sammen for småt. Damn you, Marabou!
  6. Jeg fik jo farvet mit hår ganske lyst for nogle uger siden, men jeg ser mig simpelthen ikke i spejlet nok i løbet af en dag til, at jeg har vænnet mig til det endnu.
  7. Mit korteste forhold varere 6 dage. Han hed Nicolaj og havde en tatovering af Tweetiebird på den ene skulder. Vi var 17 år, og han slog op efter 6 dage, fordi jeg ikke ville i seng med ham. Da han havde gjort det forbi, spurgte han, hvor længe jeg da havde tænkt mig, han skulle vente. Jeg svarede ‘7 dage…’, kastede med håret og skred. (Jeg mente det overhovedet ikke, men det føltes godt!)
  8. Jon har inviteret mig på en heldagsdate på torsdag, og jeg ved INTET andet end, at jeg skal med ham til Odense om aftenen og se ‘Mr. Marmalade’, som han spiller med i. Han har planlagt i en måned, og jeg glæder mig mere, end jeg gjorde til min fødselsdag!
  9. På fredag skal jeg til ELLE Style Awards. Jeg har booket frisørtid og makeuptid, men jeg aner stadig ikke, hvilken kjole, jeg skal have på.
  10. Apropos nøgne mænd, skal min papsøster og jeg faktisk til London og se ‘Magic Mike Live’ om to-en-halv uge! Vi bestilte billetterne for over et år siden – allerede før, eg blev inviteret med til Las Vegas, hvor jeg jo også så det. Så jeg er altså ikke stalker … Altså næsten ikke.