1. Min kones overskud er vokset i hverdagen – også i forhold til Krapylerne. Det kan nok til dels også tilskrives, at ungerne er blevet større (jeg kan også kende det hos mig selv), men livet i Køge har også en del af ansvaret, er jeg sikker på.
  2. Hun har taget ansvar for en del af fællesskabet i Køge og arrangerer tit middage for naboerne og har sågar fået stablet en offentlig, månedlig fællesspisning på benene i Teaterbygningen.
  3. MMs angst for ungernes overlevelse er faldet drastisk. Livet på en blind vej er genialt på den måde.
  4. Hendes jyske kræmmermentalitet står i fuld flor hver onsdag, når der er Torve-dag i Køge. Og kommer man den sidste halve time, er både jordbær og blomster ekstra-billige. Har jeg hørt. Utallige gange.
  5. Min hustru er tit auditivt udfordret, da hun både har tinnitus og en lidt for god hørelse. Men når der er købt plantekasser og muldjord i Jem & Fix, kan hun fræse rundt i haven i timevis uden at blive generet af larmen fra Ringvejen.
  6. Og så er hun begyndt at løbe! Den var der ikke mange, der havde set komme. Det har skoven gjort ved hende.
  7. Min kone har desuden meldt sig ind i FKU i børnehaven. Forældre Kontakt Udvalget, that is. Hun siger, det er på baggrund af de gode snacks, der er ved de kvartalsvise møder, men jeg kan se, hun også er glad for at være involveret i ungernes liv ad den vej.
  8. MM (og jeg, for den sags skyld) er begyndt at læse lokalavisen – blandt andet for at se, hvad husene her i området bliver solgt for. Det var sådan noget, vores forældre gjorde, og nu er det os.
  9. Min kone er også blevet tilbudshaj. Hun læser tilbudsaviser på nettet og stryger så i Ølby Centret og rammer alle butikkerne én efter én for at høste de bedste varer til de bedste priser.
  10. Jeg har givet Mette Marie carte blanche til at gøre med huset, hvad hun vil – på plantefronten. HVilket har betydet, at vores stueetage i stadig højere grad minder om en blanding af Amazonas og Randers Regnskov. Aamand I love it!