1. Skat, jeg går lige ud og hypper kartoflerne.

2. Skal du på jagt med naboen senere?*

3. Jeg kører lige bilen ud af garagen, Berta skal bruge den.**

4. Jeg løber lige en 3-5 kilometer i skoven inden morgenmaden!

* = som i jagt efter bukke. Ikke damer.
** = Hugo og Berta fik en elbil i fødselsdagsgave. I børnestørrelse. Den holder i garagen.

Livet i hus har gjort mig meget, meget godt. Og noget af det, jeg får rigtigt meget ud af, omend jeg aldrig nogensinde havde troet det muligt, er at løbe en tur i Åsen om morgenen. Jeg får det ikke gjort, hvis jeg venter til om eftermiddagen eller aftenen, men ligesom med morgensex holder den gode fornemmelse i kroppen hele dagen, hvis man bare starter ud inden morgenmaden. 😉

Billederne i indlægget her er fra morgenens løbetur. Jeg indrømmer villigt, at omgivelserne var noget mere fotogene end jeg på daværende tidspunkt. Mit løbegear er fra Nike.

Min klassiske rute er på 3 kilometer, og så har jeg en anden, der er på godt 5 kilometer, som jeg napper engang imellem. Jeg løber sjældent hele vejen – jeg går også en del, skal det lige siges.

Første gang, jeg gennemførte 5 kilometer til løbs, var da jeg sammen med min søster deltog i et motionsløb for to år siden. Jeg havde inden da aldrig løbet med mindre, der var udsalg hos Louboutin, og alligevel kom jeg igennem. På 36 minutter. Det der med at løbe en masse mennesker sammen var en fantastisk følelse, og jeg besluttede straks efter, at det ville jeg gøre igen en dag.

Den dag er nu oprunden! Eller, det gør den snart! For d. 22. juni skal jeg løbe sammen med Sparta og en heeeelt masse andre mennesker i Fællesparken i København, og jeg glæder mig mega! Løbet hedder Make A Mark, og målet er at få skabt en fed følelse af feminint fællesskab. Vi skal alle sammen bogstaveligt talt løbe i samme retning, støtte hinanden og gøre en forskel!

Vi er fem damer, der hver har fået lov at vælge en velgørende sag, vi vil løbe til fordel for, og de har alle det til fælles, at de på en eller anden måde bakker op om det, der på godt dansk hedder ‘women impowerment’! Min yndlingssag! Kvinder, der bakker kvinder op, er noget af det mest kraftfulde i verden (og i øvrigt findes der et særligt sted i helvede til kvinder, der gør det modsatte!)
Jeg har valgt, at det gode formål, jeg gerne vil løbe for i denne omgang, er Dannerhuset! Som nogle måske vil huske, var jeg tidligere i år sammen med de øvrige piger fra CONFETTI med i en kampagne for Danner, der handlede om at opfordre kvinder i voldige forhold (fysisk som psykisk) til at opsøge hjælp. Min søster har også været frivillig i Danner i mange år, så det er altid en sag, der har stået mit hjerte nær.


Jeg har endnu ikke besluttet, om jeg skal løbe 5 kilometer, eller om jeg drister mig til at prøve med 10, men jeg er nervøs for, at jeg ikke når at træne nok til, at jeg vil kunne gennemføre de 10 og stadig leve til at kunne prale med det. Men uanset hvor langt man løber, får man en Make A Mark-mønt, som man kan putte i kassen hos den sag, man ønsker at støtte. Mønterne er alle sammen 50 kr. hver, og til sidst bliver de talt op, og pengene bliver doneret til de gode sager!

Udover Danner kan man vælge at støtte Indvandrer Kvindecentret, LivaShelter, Mødrehjælpen, Reden eller Landsforeningen for spædbørnsdød. Det koster 180 kr. at løbe med, man støtter en god sag efter eget valg, og så er man med til at gøre en forskel for en masse kvinder i Danmark! Og for sig selv, for løb er godt, og det føles godt at gøre noget godt for andre.

Tilmeld jer HER, og så ses vi i Fællesparken d. 22. juni!