ELLE Style Awards! Den største, flotteste modefest på hele året! Her i indlægget åbenbares de bedste og de dårligste billeder, jeg har fra aftenen. Jeg synes ganske enkelt, at det ville være for ærgerligt at kassere alle de dårlige bare fordi, de er netop det. For de er klart sjovere end de gode! Og så siger de en del om stemningen og forklarer ret godt den hovedpine, jeg har i dag …

Således så det billede, der IKKE endte på Instagram, ud … 😉
Med min date, Michael Ryding.

ELLE Style Awards er den fest, jeg glæder mig måske allermest til hele året – og absolut ikke mindre i år. Siden starten af januar har jeg været lænket til sofaen stort set alle aftner på alle dage i alle uger og alle måneder, fordi min smukke mand har arbejdet på Fyn. Så min lyst til sjov, ballade, champagne og fine kjoler har været undertrykket alt for længe.
Jeg havde booket hotelværelse, havde en tid hos Gun-Britt for at få farvet bunden, og så havde min gamle LADY-LOGEN-veninde, Maria Kai, været så sød at love at lægge min makeup. Og det blev så PÆNT, hvis man må have lov at sige den slags om sig selv. Det er absolut længe siden, jeg har set så godt ud, som jeg gjorde i går!

Prisen for aftenens flotteste kavalergang gik til Sazseline.

Kjolen, jeg var iklædt, købte jeg i Magasin i onsdags. Den er fra Custommade, og jeg følte mig så godt tilpas i den. Jeg ville egentlig have haft den i gul, som jeg havde set på nettet, men den havde de altså ikke i Maga, så det blev altså den sorte. Da jeg havde købt den, kom jeg straks til at tænke på, at det altså ikke er sådan supergod stil at ankomme til sommerens første og største fest i sort, og derfor kørte jeg sporenstrengs ned til Poppykalas, som jo også designede den hovedprydning, jeg havde på til Jons og mit genbryllup sidste sommer.
Fineste Sille Henning, der er stylist, men dengang jeg startede på ELLE var ELLEs moderedaktør. 


ELLE-redaktør, Malou, er noget af det, jeg godt kan savne ved mit gamle arbejde. <3

Jeg havde egentlig ikke de helt store håb, for jeg tænkte, at hun velsagtens var lagt ned i forhold til min meget korte deadline. Men hun var fresh, og min eneste instruks var, at den hellere måtte være forlystelsesparks-farvet end pastelfarvet, og så skulle den gerne være større end den, jeg bar sidste sommer.

Med den fremragende Julie Wettergren.

Og det blev den! Og jeg synes, den er SÅ FLOT! Blomsterne var en blanding af friske blomster og tørrede, så den kan desværre ikke genbruges. Det er en dyr fornøjelse med sådan et accessory, men takket være den, der var ikke én, der lagde mærke til, at jeg alligevel ikke fik tabt og de der 5 kilo, jeg ellers havde planlagt. 😉 Faktisk fik jeg også en del krammere af folk, som jeg (gen)kender, men som ikke kender mig, fordi de kom til at kigge så længe på mig, at de følte, de burde følge det op med et kindkys!
Jeg følte mig enormt festlig og fin!

Min borddame til den anden side, caster og PR-agent, Elisa Lykke. Med trutmund.
Yndige Gertrud fra ALT for Damerne, som i øvrigt også er tvillingemor.

Desværre havde jeg så mange planer i løbet af min dag, at jeg simpelthen glemte at spise. Det sker ellers aldrig. Jeg fik en wrap til frokost, og da middagen til ELLE Style Awards blev serveret, havde jeg alt for travlt med at drøne rundt og snakke med folk ved de andre borde, så jeg glemte fuldkommen at spise min aftensmad. Og der var gratis champagne. Så jeg blev fuld. Fuldkommen vanvittigt fuld. Og jeg er faktisk enormt ærgerlig over det, for det var sådan en fantastisk og sjov fest, og jeg kan nærmest ikke huske noget. Det er jo i bund og grund spild af god fest at drikke sig fuld. Min gameplan var at stoppe med at drikke ved midnat, men desværre blev jeg så fuld, at jeg glemte det. Classy.

Til gengæld nåede jeg både at tage med partybussen til afterparty, købe enormt mange drinks på Søpavillonen, tabe stort set alle de drinks, jeg købte, på gulvet, danse virkeligt grimt, komme op at skændes med en taxachauffør og kaste op på toilettet på mit hotelværelse. Og jeg vågnede i morges, badet i sollyset, liggende ovenpå min seng med alt mit tøj OG mine sko på. Og blomsterkransen på hovedet. Igen: Classy.

Jeg kunne ikke lade være med at tage det her billede af Mette fra Karmameju, som ser så sød ud, som hun sidder der i sin millefeu.
Flotte Jeanette Madsen, der sammen med Thora Valdimars, vandt prisen som Årets Uundgåelige for deres kollektion ‘ROTATE’ for Birger Christensen.

Men jeg så i det mindste classy ud. I min silkekjole med min blomsterglorie. Men mit bedste accessory må altså være min tan! Jeg stoppede med at lade mig spraytane for et par år siden, da jeg simpelthen ikke syntes, det så ægte ud. Og jeg glemte altid at eksfoliere inden, så det kom altid til at se ud som om, jeg havde gravrust forskellige steder på kroppen. Not fancy.
Til gengæld var jeg selvsagt således så meget desto mere tilfreds med den timing, der lå i, at vores rejse til Malaga faldt ugen inden årets vigtigste danske modevent! Jeg kunne derved sporte en helt naturlig tan – og jeg tillader mig at sige “Sikken én!”
Jeg var altså kun afsted i en uge, der var blot 21 grader, jeg havde solcreme på under hele ferien, og grundet Krapylerne lå jeg altså ikke bare og roterede i solen hele ugen. Alligevel har jeg fået en virkelig god tan.
Jeg brugte sololien med faktor 20 fra NIVEA til kroppen det meste af tiden. På skuldrene og brystet spædede jeg på de varmeste dage op med en faktor 50 (den til sensitiv hud bare fordi, man kan), og i ansigtet brugte jeg udelukkende NIVEAs nye ansigtssolcreme med faktor 50, som er til sensitiv hud og ikke indeholder parfume. Det var også den, jeg brugte sidste år – i år har den blot fået den opdatering, at den er “anti-fedtet”, hvis der er noget, der hedder det! Det betyder, at den trænger hurtigt ind i huden og efterlader huden mat at se på – ikke glinsende og olieret, sådan som vi gerne vil have det på kravebenet, men helst ikke i face. Og det fungerer! Jeg bruger den ansigtssolcreme langt de fleste dage fra april/maj til ind i efteråret, da solfaktor er dét bedste produkt til at forebygge rynker, pigmentforandringer og de andre aldringstegn, som er meget nemmere og billigere at forebygge end at helbrede på bagkanten.
Selvom jeg har brugt faktor 20 og 50 på hele kroppen hele ugen på min ferie, har jeg stadig opbygget en solid tan. Faktisk er det som om, farven holder længere, nu hvor jeg bruger solcreme, end den gjorde, da jeg var yngre og bare solbadede ganske ubeskyttet.

Klokken er rundet 21.30, og jeg vil nu kravle i seng. Jeg er ikke mere værd end det, og Jon er i byen i aften, så jeg skal på vagt igen i morgen tidligt. 🙂
Tak til ELLE for en forrygende fest, og tak til jer, der læser med, for at gide det. <3