Lov mig, at hvis I nogensinde er i London (og godt kan lide mad), så lav en reservation i god tid på restauranten Sexy Fish og bestil deres tasting menu! Bare gør det! Ja, det koster tæt på spidsen af en jetjager, men aldrig har penge været så godt givet ud! For mad. For jeg er altså ikke en foodie! Maden var fantastisk, men også servicen var langt over et niveau, jeg nogensinde har mødt i Danmark. Der var tjenere overalt og absolut ingen ventetid på noget som helst. Og de var søde!

Jeg har ingen billeder fra Sexy Fish, desværre, (fotoet herover er fra vores frokost på Buns & Buns, som også var ret fantastisk – okay, måske er jeg alligevel lidt en foodie…), da der var så mørkt, at Lene og jeg følte os som to pensionister, som vi sad der og lyste med vores iPhone-lommelygter for at kunne læse menuen.

Sexy Fish er vel ret beset en sushi-restaurant, og der var også en del sushi på tastingmenuen, men der var også åh, så meget andet yummi! Den bedste servering var noget med vandmelon, der havde trukket i yuzu, and, granatæble og cashewnødder. Det kan ikke forklares, det var himmelsk! Den sidste ret var sirloin (så MØRT!) med søde kartofler, og da måtte vi give fortabt. Vi bad om at få resterne med i en doggiebag, som vi gav til en hjemløs på vej retur til hotellet. Men tastingmenuen rummede altså også hele fem desserter… Så tjeneren insisterede på at give os dem med hjem også. Det ville dog blive noget møg at pakke dem alle, så i stedet fik vi den fineste, lille cheesecake med jordbær, som nu står i vores minikøleskab her på hotelværelset.

I dag har vi planer om at være lidt kulturelle. Min papsøs har fundet en rute på nettet, der skulle være smuk, så den vil vi vandre og så acceptere at blive fristet af butikker og cafeer undervejs. By the way, i går gik vi 20.000 skridt, og nærmest uden vilje (jeg er på Zero-vognen for tiden. Bikini-season and all) indtog jeg ikke sukker eller andre tomme kulhydrater hele dagen, så jeg føler nærmest, at vi er på bootcamp! 😆

I aften står den på bøf på The Ivy og derefter Magic Mike Live. Vi gik forbi The Hippodrome, hvor det finder sted, i går, og overalt på fascaden står der ‘MML’, som var mine initialer, indtil jeg blev gift og gik et ekstra L på… Single-MM is excited!! (Og den gifte ligeså…) 😜🎉🙌🏻