De havestole, ungerne sidder i, er en gave fra Jollyroom, og de kan hittes her.

I går aftes spiste vi ret sent, da Jon og ungerne brugte eftermiddagen på at besøge min svigermor, mens jeg plantede ting i køkkenhaven, og så havde ingen af os lige tænkt på at skrabe kartofler. (Side note: Jeg elsker, at vi nu befinder os i en årstid, hvor kartoflerne skal skrabes og ikke skrælles!) Vi spiste aftensmad i forhaven, som vi gør, når solen skinner. Så kan vi både nyde dens lune stråler og belure vores naboer og andre forbipasserende. Blandt sidstnævnte var hundehvalpen Maggie, som bor længere nede ad vejen, sammen med husets 14-årige datter. Maggies familie er meget søde til at lade Krapylerne og de andre børn på vejen besøge Maggie så tit, de har lyst, så de kender hende ret godt, og da Berta hørte, at den 14-årige og hundehvalpen var på vej på stranden, blev hun meget opsat på, at vi skulle følge efter.

Bertas trickløbehjul er en (højt skattet) gave fra Jollyroom, og det kan findes her.

Jeg måtte dog skuffe hende med, at klokken var over hendes vanlige sengetid, så ruten førte altså ikke til længere end Sovstrup. Det førte til endnu en tudetur over, at hun altid skal i seng tidligere end mig. Det er et stort problem for hende lige for tiden – til trods for, at hun altid knalder brikker allerede inden, at sidste godnatsang er sunget.
Så jeg har i kompromissets ånd lovet Berta, at vi i dag efter børnehaven tager til stranden. De har gode isvafler dernede, så jeg grimmer mig ikke.

I skrivende stund sidder jeg i min sofa under dynen. Jeg havde ellers nogle aftaler inde i byen i dag, men dem måtte jeg aflyse, da jeg sgu er lagt ned af noget så usexet som en blærebetændelse. Den ramte mig i påsken, og så var jeg nok lidt for meget en mand omkring det. Jeg gik ikke til lægen, men drak en masse vand og tænkte, at det nok skulle ordne sig selv. Det gjorde det ikke, og nu gør det naller, og jeg er skidtmas. Og jeg har ikke engang noget lækkert i huset at spise til frokost – så det er fino, at der er isvafler i min udsigt!

God mandag! Jeg håber, den byder på solskin, ingen kø til buffeten i kantinen, rengjorte elevatorer på S-togsstationerne, radioværter, som rent faktisk ér sjove og ikke kun selv synes, de er det, og ja, måske en isvaffel. Hvis man swinger til den side. 🙂