For et par måneder siden blev min familie og jeg inviteret til Sharm El-Sheik med Atlantis Rejser. Sharm skulle have nogle af de bedste dykkermuligheder i verden, og jeg gav jo Jon et dykkercertifikat i fødselsdagsgave sidste år, så jeg tænkte selvfølgelig straks “Ja, tak!”
Den eneste mulighed, vi kunne finde for at lægge ferien i en periode, hvor Jon rent faktisk ville kunne komme med, var i næste uge, altså den første uge i juni. Og jeg må da indrømme, at jeg begynder at misunde min ægtemand de dykkerudflugter, han har i kalenderen i den uge, for der bliver rimeligt god damn varmt på overfladen i den uge! Ha! 39 – 42 graders varme lover DMI os i den uge, vi befinder os i den Egyptiske ferieby! Det er jo helt vildt!

Men, men, men! Vi skal bo på det her hotel, som har fem stjerner, og der er all inclusive! Jeg har altid troet, at alle inclusive-koncepter var noget værre prol, men siden jeg havde Krapylerne og min søster (som dengang far gravid med min nevø) med til Mallorca sidste år, hvor vi netop boede med en sådan indkvartering, har jeg drømt om at gøre det igen. Det spiller MAX med børn, og der findes heldigvis efterhånden masser af fine, lækre, gode hoteller, som serverer viiirkelig lækker mad, der er inkluderet i prisen. Og is. Og snacks. Og sodavand ved poolen!

Min plan for ugen er at ligge på en luftmadras i poolen og så få folk til at hale mig ind til kanten, når jeg trænger til forsyninger. Jeg har købt UV-badetøj til ungerne, faktor 50 er pakket, og ungerne er ret spændte på at se, hvad den børneklub, som hotellet også huser, mon kan diske op med.


Hotellet ligger med udsigt over Rødehavet og Tiran-øen, og det har sin egen strand med et koralrev, som man kan snorkle rundt og kigge på. (Hvis man er den type, vil jeg i øvrigt lige minde om, at man skal bruge solcreme, der ikke ødelægger livet i havet, OG at det er en god idé at smøre sig ind en time inden, man hopper i havet, så cremen ikke bare vaskes af og ryger i havet).
Desuden er der to buffetrestauranter og SYV a-la-carte-restauranter, fem pools, to børnepools med vandrutchebaner, spaområde (der er forbudt for børn, YES!), hammam og så nogle tennisbaner og noget andet udendørs aktivitets-halløj, jeg absolut ikke tænker bliver aktuelt.

Vi skal rejse sammen med nogle af vores allerbedste venner, der har to piger, hvoraf den ene kun er lidt ældre end Krapylerne, så jeg er vis på, at det bliver fantastisk hyggeligt, sjovt og varmt! 🙂