I går var jeg i Aalborg for sammen med NIVEA at afholde vores NIVEA FACE ACADEMY. Det har vist sig at være et genialt initiativ fra NIVEAs side, som de har bygget op efter erfaringer, de har gjort sig ved at tale med de læsere, der var så flinke at møde op til mine events i 2018.

De snakke og undersøgelser har ført til NIVEA FACE ACADEMY, hvor Debbie fra NIVEA fortæller om den basale baggrund for hudpleje, og hvad der virker hvorfor og på hvem. Efter Debbies oplæg får alle gæsterne så en individuel konsultation, hvor de kan stille alle de spørgsmål, de overhovedet har, om hudpleje og deres egen hud til eksperterne.Mens folk gør det, hygger vi andre. Der er mad og masser af sodavand, goodiebags, hygge og hudpleje, og det er altid KANON-hyggeligt! Og I Aalborg var det måske allerhyggeligst! Måske både fordi, at det var sidste stop på NIVEA-turnéen for nu, måske fordi vi var i sådan et fantastisk flot lokale, hvor solen strømmede ind gennem vinduerne, og måske fordi, at hvis jyder er flinke, så er nordjyder de flinkeste. 😉 (Skrevet af en sønderjyde, i øvrigt …)


Det var den dejligste dag! Udover eventet sidst på eftermiddagen nåede jeg også at se lidt af byen. Jeg nød en bedstemorbolle og en kop te på Penny Lane, og så var jeg på vej i Guf & Kugler efter en stor med det hele, men den var der simpelthen ikke plads til ovenpå bollen, så den må jeg gemme til en anden gang.

Jeg nåede desuden også at besøge en genbrugsbutik ved navn TØJ-story, hvor man kunne købe Ganni-kjoler og Louboutin-sko. Aalborg var som en snaver i byen med en fyr, man først møder lige inden lukketid, når man egentlig er på vej til bussen, man ikke må misse. Jeg har herre-meget lyst til mere!Tak til Aalborg for denne gang og til NIVEA for en fantastisk creme-turné! Jeg håber sådan, at vi kan tage teten op igen senere, så vi kan komme på visit hos endnu flere af jer, der læser med. Det er fandme (undskyld!) så hyggeligt!!