Jeg er ganske træt i dag. Champagnen fra i fredags er vist efterhånden ude af kroppen, men det har været nogle korte nætter og lange dage de seneste par uger i Langehjemmet. Gode dage! Men de aftner, hvor jeg har kunnet gå i seng kl. 22, har jeg i stedet valgt at give mig selv en time mere i sofaen, og det er sådan noget, der straffer én i den anden ende, når solen står op kl. 5 og familien kl. 6.

I aften har Jon fri! En helt almindelig onsdag. Han skal ikke spille teater, og jeg havde derfor planer om at benytte lejligheden til at blive i København efter min dag på Confetti-kontoret og så lokke en veninde ud til middag og måske en biftur. Med slushice-cola og guldkarameller (it’s the only way!). Men da jeg vågnede i morges, var jeg vrissen og grim, og derfor besluttede jeg i stedet at give mig selv stuearrest og få indhentet de fortabte timer i Drømmeland. Selvom man napper en tidlig forestilling i biografen i hovedstaden, er der nu alligevel langt hjem bagefter.

Så i stedet har Jon og jeg nu valgt at holde en praktisk sofa-date! Lige dele hyggeligt og lige dele fordelagtigt for vores familieforetagende. Sagen er nemlig også den, at vi har adskillige IKEA-poser med vasketøj stående i bryggerset, som ville gøre sig så meget bedre foldet.

Så aftenen står på ‘The Note Book’ på dummekassen så snart, ungerne sover, skumbananer på en tallerken på sofabordet, og således Jon og jeg side om side, læggende tøj sammen, mens vi ser verdenshistoriens nok mest romantiske film! Det ér smart, for jeg glæder mig sgu næsten til at folde tøj nu! 😅

Planens holdbarhed afhænger kun af, at Hugo og Berta giver efter for søvnen inden klokken rammer 19.56, idet filmen har en varighed af to timer og fire minutter, og jeg jo skal i seng kl. 22.

I skrivende stund sidder jeg i et overfyldt S-tog på vej hjem fra det, der har været en hyggelig, men ret uproduktiv dag. Jeg holdt morgenmøde med mine Confetti-damer, og derefter var de alle meget produktive på deres medbragte labtops, hvorimod mine trætte tanker dansede rundt og tog sig af alt andet end det forhåndværende. Men jeg fik dog spist en is og taget billeder af det fine sæt, som ses ovenfor, til Instagram. #bloggerlife

Men solen skinner, og jeg har skumbananer, kærlighedsfilm og vasketøj i udsigt! ❤️ #hverdagsoptur