Jeg er stadig voldsomt glad for at løbe i skoven her i Køge. Det er bare som om, at min haveglæde har taget lidt over. Så de endorfiner, der bliver sparket løse ved, at jeg trisser rundt og nipper tomater gør, at jeg om morgenen glemmer, at det ville være en skidegod idé at løbe en tur. Og det er jo lidt ærgerligt, for selvom jeg (på sigt! Det meste mangler stadig at give afkast i haven) spiser rundere af at være en sand Have-Hanne, så er der jo altså også lidt at hente på den konto i forhold til løb. Og jeg sover bedre, når jeg løber regelmæssigt.

I går løb jeg så lige 5 kilometer på 35 minutter. Klokken var fem, da løbet startede, jeg havde sovet 5 timer om natten, og jeg havde drukket 5 cocktails dagen før. Det hele gik op i fem, og jeg var så stolt af min egen præstation! Min papsøster kom og stod og filmede mig med mållinjen, og ville så gerne have set mit eget ansigt, for jeg overvurderede de sidste 200 meter. Jeg drejede om et hjørne, kunne se målområdet og tænkte “MM, du har sgu stadig lidt overskud tilbage i tanken! Skal det virkelig med hjem? Go, girl!!!“, og så løb jeg så hurtigt, jeg kunne! Og de sidste 50 meter havde jeg bare lyst til at tude… 😅

Men min papsøster havde du ikke fået trykket på ‘record’. Hun pegede bare pointeløst sin mobiltelefon i min retning uden at have det mindste bevist for min eksistens at viderebringe.

Efter løbet skiftede jeg tøj, påførte mig noget deo, og så tog vi sgu på udsalgsshopping og derefter spiste vi lækker middag på Llama! Klokken var lidt i 18, og jeg ville alligevel ikke rigtigt kunne nå hjem, før Krapylerne skulle puttes, så jeg udnyttede at have en sommeraften i Hovedstaden. Jeg vidste, at der var CopenHell på Refshaleøen, så jeg kunne jo umuligt være den eneste i byen, der lugtede af sved.

Jeg vil løbe noget mere igen! Det føles så godt – især når det er overstået! Og jeg føler, at jeg trods min ellers nogle gange rådne livsførelse på chokolade og sodavandsfronten gør lidt til at udsætte mit endeligt, og det er en god følelse!

Apropos ‘god følelse’, så skinner solen i dag i Køge. Vi skal have sat ungernes badebassin op, og jeg skal i Jem & Fix og købe endnu et højbed! Og i aften skal vi til Skt. Hans med alle naboerne. Oh, the bliss of a summer sunday ….

God søndag, venner! ❤️