Lige præcis i dag er det 6 år siden, at Jon og jeg blev gift. Altså for første gang – vi holdt jo endnu en bryllupsfest sidste år, og det gentager vi om 4 år igen. Hver femte år resten af livet, er planen.
For vores bryllupsdag var fantastisk! Især i erindringen. I virkeligheden var der vist ret meget krise på med for lidt serveringspersonale, smeltede isklumper, et telt, der flækkede på grund af en enorm regnskylle og en masse andet. Men hjernen lagrer det lyserøde – og så har min i dette tilfælde heldigvis en masse skidegode billeder at støtte sig op ad. Og en video, som Jons søster lavede til os som en bryllupsgave. Jeg kan stadig ikke se den uden at tude. Den er nederst i indlægget, hvis det skulle have interesse.

Her i indlægget deler jeg et par billeder, jeg ikke mener at have vist før. Det er helt sjovt at se, hvor anderledes Jon og jeg ser ud nu, blot 6 år senere. To børn og gråt hår gør meget! Omend Jon og jeg lige har set videoen sammen og i fællesskab er blevet overrasket over, hvor grå han faktisk var allerede dengang. Så man kan ikke beskylde Krapylerne for det hele. 😉

Grundet vores stramme budget og skema (Jon havde kun tre fridage, og vi skulle selv rejse telt, hente borde og stole, dække dem og så videre) var kagerne lavet på shake-and-bake og af lagkagebunde fra Irma, mens jeg havde æltet fondant i ugen op til. Det fungerede glimrende og passede ret godt til temaet, hvor hovedretten var cheeseburgers fra grillen.

Jeg er så glad for, at vi fik lov at holde festen i min svigerfars fantastiske have. Det er så dejligt at tænke tilbage på, når vi besøger ham. At stedet stadig er i familien. Og at der nu står et legehus til ungerne der, hvor teltet stod.
Med ønsket om en vidunderlig, solrig og kærlighedsfyldt lørdag!
Jeg skal ikke fejre bryllupsdagen med min ægtemand, desværre, idet jeg er inviteret til fødselsdag hos Sneglcille i Hornbæk. Men det er faktisk heller ikke en vane, vi som sådan har. Vi holder en ny bryllupsfest hver femte år i stedet for. <3