(Egentlig snorkel-date, men allitterationen har sin eksistensberettigelse over retvisningen i nærværende overskrift).

Vi har snorklet som afhang vores liv af det her i Sharm. I går var vi på bådtur, hvor vi gjorde tre stop, hvor man kunne enten snorkle eller dykke alt efter evner. Det var smukt og dejligt, men det fineste sted, jeg endnu har set, er koralrevet som ligger lige ud for den badebro, der hører til vores hotel! Om jeg begriber, at det kan se så vidunderligt ud lige hér!

Vi har for nyligt investeret i et GoPro-kamera, og jeg hapsede det og Jon med mig i dybet her til formiddag, så jeg kunne forevige den bid af The Deep Blue, som altså tilhører det all inclusive-resort, hvor jeg netop har spist en veltillavet spaghetti-bolognese.

Her ses et udpluk af de billeder, vi tog. Farverne er ikke gengivet helt lige så flotte, som de i virkeligheden er, men jeg synes alligevel, man får et ret godt billede af, hvor rigt fiskelivet er.

Jeg ser ikke for mig, at jeg taget dykkercertifikat lige foreløbig. Jeg får lidt lunge-klaustrofobi ved tanken om at sidde på bunden, og overfladen er stadig ny og interessant i min verden. Men måske om nogle år… 🐠