Billedet herover er fra sommeren 2004, hvor jeg overtrak min kassekredit og lod Anne Mette vise mig Miami, som hun boede i nogle år forinden. Vi var der i 14 dage og brugte helt enormt langt tid på at sætte hår og lægge makeup, så vidt jeg husker. Og så dansede vi på bardisken på RokBar, mens vi hældte shots i munden på folk og gjorde som om, vi var med i Coyote Ugly. Da vi kom hjem, mødte Anne Mette Tim, som hun kort efter giftede sig med, og i dag har de to børn og et kobberbryllup på bagen og er stadig forelskede på den der måde, som nogle folk finder irriterende hos voksne mennesker. Og Anne Mette er blevet en af landets mest succesrige forfattere med bøgerne LIGBLOMSTEN og MERCEDESSNITTET i bagagen og en opfølger, der udkommer i starten af næste år. Freaking sejt! 🙌🏻

Anne Mette og jeg er stadig venner, og hun er et af de mennesker, jeg kan være allermest mig selv sammen med. Og hun er sgu nok en af dem, der kender mig bedst. Hun er altid sjov at være sammen med, og hun er sådan et menneske, man altid føler sig lidt løftet efter at have tilbragt tid med. Hun er enormt meget til stede, og hun fortæller, spørger, gisner, undrer sig, forklarer og beder om forklaring. Jeg elsker det!

Og nu har hun været så flink at nedfælde 10 sandheder om undertegnede – set fra hendes perspektiv. Hun KUNNE også have valgt 10 mindre flatterende sandheder, skal jeg ærligt bekende, meeen hun er jo min ven. 😉

1. MM har verdens smukkeste talje. Og øjne!

2. Når MM har en af sine livretter foran sig, spiser hun treogtyve mundfulde og siger så: “Nu er jeg træt af dén smag.” Dog med undtagelse af pandekager med is. Og flødeboller. Og Rittersport med nødder. Og Guldkarameller. Og …

3. I gamle dage havde MM to garderober: én med baggy pants og sneakers, som hun gik i, når hun skulle imponere en skater, hun var vild med, og én med høje hæle og kjoler, til når hun skulle imponere en skuespiller, som hun datede på skift igennem nogle år.

4. MM er et af mine yndlingsmennesker at vende verdenssituationen med. Der er altid dybde, selvransagelse, videbegær, empati og humor.

5. Og hun er en af dem, jeg griner allermest med.

6. MM farer let i flint, hvis hun føler sig uretfærdigt behandlet eller misforstået. Men hun falder hurtigt ned igen. Og hun mener det ALTID godt!

7. MM er enormt god til at lægge sig fladt ned og sige undskyld, hvis hun har trådt nogen over tæerne eller taget fejl.

8. Hvis MM elsker dig, har hun din ryg. Uanset hvad!

9. MM tror på det gode i verden. Meget mere end mig!

10. MM var, før hun mødte Jon, ikke HELT så optimistisk, som hun i dag husker det, ift. at møde ‘Manden i sit Liv’. Selvom jeg aldrig var i tvivl, om at han ventede et sted derude, havde jeg alligevel ikke forestillet mig, at det ville blive et SÅ perfekt match, som hun og Jon har vist sig at være.