Det er sommer, og jeg er lækkersulten! Og lækkertørstig! Og alt muligt andet “lækker”!
Derfor har jeg gjort det mest fornuftige, jeg kunne komme i tanke om, nemlig at parre op med Frederikke Waerens. Netop, dén Frederikke. Hende, vi alle sammen følger på Instagram og samtidig kontinuerligt overvejer at unfollow’e, fordi en ganske almindelig p-tærte bare ikke smager af det samme mere, når man har set, hvad Frederikke gør med smør, fløde og chokolade. Og æg. Og is. Og Daim. Og alt muligt andet!

Jeg spurgte Frederikke, om vi skulle lave et lille juli-samarbejde, og det sagde hun heldigvis ja til (hurra!). Så hver fredag i juli kan man finde en opskrift, der er fremtryllet af Frederikke til jer, der læser med hos mig, her på domænet! Og jeg vil selvfølgelig anbefale, at man følger Frederikke på Instagram her, hvis man ikke allerede gør det. Hun kan også følges på youtube her og på bloggen her.


Oreo milkshake
Denne opskrift er en lækker og sød Oreo milkshake med vaniljeis og massere af Oreo kiks. En forfriskende forkælelse på en varm sommerdag eller som en lækker dessert efter sommermiddagen på terrassen. Man kan også tilsætte et skvæt rom eller cognac efter smag, så milkshaken får et strejf af Lumumba.  Hvis man er meget glad for milkshake er opskriften til 2 store glas, ellers til 4 små glas. Rigtig god fornøjelse! 

Oreo milkshake:
10 Oreo kiks
2 dl mælk
400 g vaniljeis

Derudover:
1,5 dl piskefløde
Ekstra Oreo kiks til pynt

Oreo milkshake:
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Pisk fløden til flødeskum. Fordel milkshaken i glas og pynt med flødeskum og knus lidt ekstra Oreo kiks udover. Velbekomme!