En ting på to-do-listen denne ferie er at få sat en ledningsskjuler op under fjerneren …… 😉

Vi har alle streamingtjenester her i Langehjemmet. Stort set. Nogle af dem er fordi, vi ikke vil gå glip af forskellige serier, andre af dem handler om et eller andet sport for Jon. Vi ser næsten aldrig flow-TV længere (det skulle da lige være et afsnit af Luksusfælden til Langemor, mens faren putter ungerne.

Jeg har godt læst i et dameblad engang, at det der med at glide ned i sofaen om aftenen er lig med romantisk selvmord for ægtepar, men her må jeg ganske enkelt råbe ‘bullshit’. I disse år er jeg så hjernedødt træt om aftenen, at det eneste, jeg har lyst til, er at spise noget med E-numre, holde Jon i hånden og se noget i dummekassen. Helst noget godt! Og i de perioder, hvor Jon spiller teater, er jeg stavnsbundet til matriklen i aftentimerne, hvor børnene sover, og også her nyder jeg digital underholdning i dummekassen. Og igen gerne tilsat snacks!

Jeg har fået lov at tilbyde 5 ugers gratis streaming hos C MORE til alle de af jer, der læser med, der skulle lyste det! Det er et yderst fint tilbud, hvis jeg må have lov at sige det selv, for C More råder over rigtigt mange gode serier og faktisk endnu flere gode film. For at få et gratis abonnement, skal man klikke her! Her kan man også se lidt flere af mine anbefalinger. Jeg glæder mig blandt andet til ‘The House’ med Amy Poehler og Will Ferrel, som kommer på C More d. 2. august!

Vi var i BonBonLand i tirsdags. This HAD to happen … 😉

I sidste uge, da ungerne sov, og vi skulle beslutte, hvad vi skulle se sammen i sofaen, sagde Jon ganske umotiveret: “C More har faktisk sindssygt meget godt!” Og jeg lavede en mental note af det citat, fordi jeg vidste, at jeg skulle skrive nærværende indlæg om lige præcis C More i dag! Og han har ret – der er virkelig mange gode ting på C More. Både serier, men især film, synes jeg. Jeg elsker om nogen at binge en god serie, men jeg synes altså, der er noget ekstra hyggeligt ved at se en god film. Så er det også nemmere at gå i seng bagefter, da man ved, at man ikke lige kan nappe et afsnit mere.
Den pågældende aften så vi Wonder Woman på C More, og det vil jeg da i øvrigt gerne anbefale til alle – ikke kun kvinder. Omsider er det begyndt at lykkes for diverse filmskabere at lave film med kvindelige hovedroller, som ikke bare af den grund bliver en chick-flick, og det er så DEJLIGT! Wonder Woman er sygt badass og også grineren. GOD underholdning!

Andre film, jeg vil anbefale på disse smågrå sommerdage, som ikke i den grad, vi ønsker det, indbyder til Aporol Spritz på terrassen, er:

Mens Vi Lever
Fantastisk dansk film, som sendte brødrene Avaz, der står bag den, på himmelfart. De er i gang med en ny TV-serie, som alle (inklusive jeg) glæder sig til!

Mordet i Orientekspressen
Jeg synes, den er top-kitchet, fed og underholdende. Jeg så den alene i biffen, og jeg er stensikker på, at Jon ikke ville kunne lide den. Men jeg elsker den!

Sommeren 92
Vidunderlig film, der handler om meget andet end fodbold! Alle skuespillerne spille fantastisk, og så har de jo castet Danmarks største hund som Kim Christofte, i øvrigt. 😉

Hannibal
“Tonight I am having an old friend for dinner, Clarise …”
Noget andet, jeg synes er voldsomt hyggeligt, er at se film-franchises! Altså filmserier. Så ser man en film om aftenen, indtil man har set dem alle. Fordi jeg skulle researche til det her indlæg, er Jon og jeg også gået i gang med at se alle Hannibal Lector-filmene igen, og hold nu kæææft, hvor er de gode! Den allerførste ligger ikke på C More, men det gør til gengæld de følgende to, og det er knasme god underholdning – og romantikken lever på bedste vis, når man sidder dér og kryber sammen i angst i hjørnet af sofaen med armene om hinanden!

Hvis man mangler en ny serie at tage hul på, vil jeg anbefale, at man kaster sig over en (eller begge) af følgende:

Harry Quebert-Affæren
Jeg er LIGE startet på den her serie, som har Patrick Dempsey i hovedrollen, og den er sååå spændende! Det er kærlighed og morddrama, og det er den bedste kombination i en TV-serie, hvis jeg må have lov at bestemme. Det er sådan en, jeg ville binge-watche, hvis Jon ikke var hjemme, omend jeg tænker faktisk at lade ham kigge med. Problemet er bare, at han gerne vil trække gode serier ud, hvor jeg hellere bare vil sluge det hele på én gang!
Se en trailer hos C More her.

UnREAL
Et af de realityshows, jeg har set mest gennem mine tyvere, er “The Bachelor”, hvor en nydelig mand (oftest af halvadelig eller på anden måde økonomisk gunstig baggrund) skal vælge imellem omkring 20 kvinder, der dater ham på skift, mens de alle sammen (kvinderne, altså) bor sammen i det samme hus og deler en sovesal. Sjovt nok er de næsten altid alle sammen altid fuldkommen ukritisk forelsket i ham, og sjovt nok kommer der som oftest en god portion drama ud af det hele.
Og det er nu en TV-serie! Altså hele balladen omkring, hvordan man mon laver sådan et realityshow, og hvordan man sørger for at få mest mulig drama ud af menneskerne og situationerne. Det hele er naturligvis opdigtet og fiktivt, og det er ikke glitter og reality, det hele. Serien omhandler også mørke emner som angst, afhængighed, depression og racisme. Og de to hovedroller er kvinder!
Se en trailer hos C More her.

Happy streaming, friends! <3