Jeg har i anledningen af sommeren startet en ny tradition her på domænet! Vi skal holde lidt sommerferie i Langehjemmet sammen med Krapylerne, så for at kunne få lidt ro i hovedet, is i maven og sol på ryggen, har jeg kløet mig lidt i hovedbunden for at komme op med ting, der måske kunne interessere de af jer, der, ligesom jeg, godt kunne finde på at tage mobilen frem i et stille moment i skyggen i en hængekøje.
Og nu skal I bare høre! Jeg har besluttet mig for at præsentere mine veninder for jer, der følger med her på hjemmesiden! De er dukket op løbende – nogle gange bag forskellige aliasser og egentlig ret sjældent med billede, men her får I dem altså! De, der har lyst til at være med. 🙂
Jeg har en dejlig, stor, blandet skare af veninder, som jeg har kendt i alt fra 33 til halvandet år, og de laver alt muligt forskelligt! Faktisk er det eneste, de har til fælles, at ingen af dem er bloggere. Og det kan jeg rigtigt godt lide! Jeg synes, jeg er meget heldig at have sådan en broget skare af dejlige, stærke kvinder, der alle sammen påvirker og inspirerer mig på ganske andre måder end den, jeg inspireres på igennem mit eget arbejde. Og jeg tror, de har det på samme måde. <3

Allerførst skal I møde Lois!

Hvad hedder du?
Louise Lyngbo eller bare Lois!

Hvor gammel er du?
39 år

Hvor er du opvokset?
Opvokset i Fredericia, flyttede så til Kolding, mens jeg studerede, og endte så i København!

Hvor kender vi hinanden fra, og hvor længe har vi kendt hinanden?
Jeg mødte MM, da jeg arbejde på ELLE i (2010??) Havde hørt fra nogle venner, jeg kendte fra Sønderborg, at hun skulle være et stort hit, og da hun mødte op første dag, kunne jeg mærke, at det passede. Det viste sig hurtigt, at hun var fantastisk at spise chokolade og cheeseburger med, når der gik lidt for meget dadelkugle og danskvand i den på redaktionen!

Sidenhen fik jeg den store ære af at designe både invitationer og pynt til hendes og Jons fantastiske bryllup. (Og her nævner jeg selvfølgelig ikke, at posen med pynt forsvandt dagen før brylluppet, og jeg blev nødt til at lave det hele to gange! :-))

Hvilken uddannelse har du?
Jeg er uddannet på Designskolen i Kolding på Visuel Kommunikation og til daglig har jeg mit eget firma Loisandme.com, hvor jeg er Art Director!

Hvad arbejder du med?
Jeg arbejder med at grafisk design, sætter ord og billeder op, så det bliver spiseligt og lækkert for andre at kigge på og læse. Lige nu er jeg i gange med at designe en kogebog, et magasin, diverse logoer og emballage design. 

Hvor bor du – og i hus eller lejlighed?
Jeg bor i en lille, dejlig lejlighed på Østerbro. 

Er du gift?
Nej

Har du børn – hvor mange?
Ikke endnu. 😜 

Hvad skal du bruge din sommerferie på?
Mine forældre har et fantastisk sommerhus ved Vesterhavet ved en lille b,y der hedder Husby – og her kigger jeg lige forbi en uges tid og nyder havet og naturen!
Bagefter tager jeg med en veninde til Sydfrankrig, her skal vi bare nyde solen, poolen og spise masser af lækker mad!