Jeg løb en dag en tur i skoven (apropos ting, jeg for få år siden aldrig havde troet, jeg skulle opleve mig selv ytre!), og så diskede min playliste op med et nye Beyoncé-nummer. Et af dem fra den nye Løvernes Konge-film.
Og jeg gav det sgu chancen! Jeg koncentrerede mig om at lægge mærke til, hvor god, hun er til at styre sin stemme, og hvor fint, nummeret var sat sammen! Men jeg nåede ikke længere end halvvejs, og så måtte jeg gå videre til et andet nummer. Jeg synes simpelthen, Beyoncé er røvsyg! Jeg ved godt, hun er Queen B, og alt det der, og jeg synes da også, det er vildt flot, at hun ikke har haft et stofmisbrug endnu. Og hvis ens mand absolut SKAL bolle udenom, er det da ganske badass at få ham til at slikke ens tæer i det album, man udgiver som terapi (oooog PR-mæssig damage control) efter balladen. Og det virkede! Hendes plads på tronen er uændret, og ingen hater på Jay-Z længere. (Han har jo slikket tæer, det må ligesom være nok). Men jeg kan ikke bare ikke huske et eneste af de numre, der var på det album! For alle hendes sange er kedelige! Ja, også ‘If I Were A Man’, selvom jeg godt kan lige pointen i den!

Og jeg ved godt, at de fleste ikke er enige med mig i den antagelse. Vi er jo heeeldigvis alle sammen forskellige! Og som den blogger, jeg er, så jeg naturligvis et indlæg med netop det fokus! Så her har I 10 upopulære holdninger fra undertegnede! Jeg håber, I vil dele med mig og hinanden i kommentarfeltet, hvor mange af dem, vi har til fælles! 🙂

1. Stort set alle Beyonces sange er røvkedelige.

2. Nye ærter fra egen have smager bedre end nye, danske jordbær.

3. Twilight-filmene er dårlige, og Kristin Stewart er ikke rigtigt nogen god skuespiller.

4. Det eneste sted, ananas faktisk smager godt, er på pizza.

5. Bradley Cooper er ikke sådan specielt lækker.

6. Og der har i øvrigt aldrig været romantik mellem ham og Lady Gaga.

7. Mælkebøtter er smukkere end roser.

8. De der ledningsfri in-ear headphones fra Apple er virkelig kiksede.

9. Rødt hår til mænd er top-sexet.

10. PrinzenRolle smager meget bedre end Oreos.