Som det nok ikke er gået manges næse forbi, hvis de følger mig bare et eller andet sted i cyberspace, så rykker vi til Los Angeles i det nye år. I hvert fald for et par måneder. Jeg leder ivrigt efter noget godt at bo i derovre på Airbnb, og mens vi er afsted, har vi tænkt os at gøre os et forsøg med at leje vores hus ud herhjemme samtidig.

Jeg tænker ikke, at et hus i Køge i januar er the hottest of shits, men man ved sgu aldrig! Måske mangler nogen tag over hovedet, mens de bygger nyt hus færdig, måske har nogen lyst til at prøve at bo i Køge i et par måneder, før de kaster en masse millioner efter et hus, eller også kunne man være så heldig, at nogen havde vandskade i kælderen og trængte til genhusning.. 😅

I hvert fald udnyttede jeg forleden, at vi netop havde haft rengøring, og at solen skinnede, og tog nogle billeder i huset, som jeg nu har lagt op på Airbnb. Jeg undlod dog at dokumentere kælderen i denne omgang, idet der er ret sensommerrodet dernede. Ferietøj, havemøbler, svømme-accessories og så fremdeles.

Jeg har aldrig lavet en gennemført rundvisning af vores hus, omend jeg ikke er nærig med at filme mig selv med strakt arm overalt på matriklen, så måske er det nyt for nogle og ikke andre. Men her er i hvert fald lidt Langehjem til de, der skulle være nysgerrige herpå.

Og hvis man kunne tænke sig at bo i Køge i nogle måneder fra januar til marts 2020, ringer man i øvrigt bare. 😉