Så er vi sgu i gang igen! Det samme sker hver gang, jeg holder ferie. I starten af ferien har jeg fuldkommen umådeligt svært ved at forestille mig, at jeg nogensinde skal ønske mig, at den slutter, og sidst på ferien begynder jeg at glæde mig til hverdagen. I år er det ikke engang klassikeren med, at det kan være udfordrende for energiniveauet at holde ferie med børn – det er simpelthen bare fordi, jeg godt kan lide vores hverdag!

Ungerne er i børnehave, Jon er startet prøver igen på Odense Teater, hvor han spiller Gatsby i ‘Den Store Gatsby’, som har premiere d. 11. september, og jeg har fandme begyndt dagen med at blive slået ihjel i et træningscenter til et hold ved navn ‘Puls og Styrke’ i Køge! Gennemsnitsalderen på holdet lå væsentligt over min egen, og instruktøren fortalte lykkeligt, at hun for tre uger og tyve minutter siden var blevet mormor, så jeg havde en forventning om, at jeg nu nok skulle kunne følge med tempoet.

I was wrong! Jeg blev grundigt dræbt til tonerne af Basshunter, mens alle de andre hoppede rundt med overskud, fordi deres kondition er så meget bedre end min. Men som instruktøren sagde, så skal man sgu ikke skamme sig over dårlig kondi, for det kan der sgu gøres noget ved!

Jeg har haft en del dårlige nætter de seneste måneder, og det eneste, der nogensinde har virket på min søvn, er motion og bevægelse. Jeg går og løber stadig i skoven nu og da, men nu har jeg besluttet mig for at spæde til med lidt holdsport! Således er planen at træne i SATS hver mandag og torsdag morgen, når børnene er afleveret. Det passer med, at det er er dage, jeg arbejder hjemmefra, og tirsdag, onsdag og fredag tager jeg så til København og arbejder fra kontoret i Værnedamsvej. Struktur, folkens! Det er noget, min Ole Lukøje også kan lide. Så jeg forventer at være endnu mere energifyldt henover efteråret, end jeg har været denne sommer, og jeg glæder mig til det!

Efter fem ugers lemmedaskeri med hjemmeværende børn er der også fuld knald på kalenderen i denne uge! Tirsdag har jeg et interview med ALT for Damerne, der handler om mit forhold til min vægt og hvordan, det har ændret sig i takt med, at jeg er blevet ældre (apropos det her indlæg). Derefter skal jeg have farvet toppen af hovedet og dermed have lukket den udvoksning, der efterhånden har samme brede som Køgebugtmotorvejen. Onsdag har jeg et interview og en hel fotoskydning med ELLE (det har jeg sgu aldrig prøvet før, det sidste, altså. Deraf frisørtiden tirsdag) samt et møde på CONFETTI med alle de andre damer, som jeg ikke har set alt for længe! Torsdag fejrer vi CONFETTIs to-års fødselsdag ved en stor fest, hvor vi har inviteret ALLE vores bloggerkolleger! Og fredag skal der ryddes op efter festen, selvklart…

Jeg glæder mig! Solen skinner, og gode ting sker sgu hele tiden, synes jeg. Jeg føler mig så svineheldig at kunne gå på arbejde på den måde, som jeg gør – stadig efter fem et halvt år. Så tak til jer, der læser med! I er verdens bedste chefer! 🥰🙏🏻