I anledning af sommeren startede jeg i juni en ny tradition her på domænet, og nu skal I bare høre! Jeg har besluttet mig for at præsentere mine veninder for jer, der følger med her på hjemmesiden! De er dukket op løbende – nogle gange bag forskellige aliasser og egentlig ret sjældent med billede, men her får I dem altså! De, der har lyst til at være med. 🙂
Jeg har en dejlig, stor, blandet skare af veninder, som jeg har kendt i alt fra 33 til halvandet år, og de laver alt muligt forskelligt! Faktisk er det eneste, de har til fælles, at ingen af dem er bloggere. Og det kan jeg rigtigt godt lide! Jeg synes, jeg er meget heldig at have sådan en broget skare af dejlige, stærke kvinder, der alle sammen påvirker og inspirerer mig på ganske andre måder end den, jeg inspireres på igennem mit eget arbejde. Og jeg tror, de har det på samme måde. <3

I dag skal jeg præsentere jer for (endnu) et særligt eksemplar, nemlig Kopiernes Mor. Vi fødte tvillinger med bare fem ugers mellemrum, så tit føler jeg, at hun er den, der bedst forstår mange ting. Desuden er Nina et af de dejligste mennesker, jeg kender.

Hvad hedder du:
Nina Marie Birk Wischmann

Hvor gammel er du:
39

Hvor er du opvokset:
I en forstad til Århus, som hedder Holme.

Hvor kender vi hinanden fra, og hvor længe har vi kendt hinanden:
Vi kender egentlig hinanden fra Lady Logen. Jeg læste om Lady Logen i AOK dagen efter jeg havde løbet Københavns Marathon 2009 og var i spa med min veninde. Idéen med et kvindeligt netværk på tværs af uddannelser og jobs var super spændende, syntes jeg, så jeg skrev en mail til MM. Et par måneder senere var jeg med til den første loge aften og i årene frem, var vi vel det man kalder gode bekendte. Lige indtil skæbnen ville, at vi blev gravide med tvillinger på samme tid og det blev starten på et tæt og vigtigt venskab. Vi blev forældre til to på næsten samme tid, og det fjernede lyn hurtigt alle filtre og flettede vores familier sammen ❤️.

Hvilken uddannelse har du:
Jeg er uddannet cand. med. altså læge fra Århus Universitet, og er senere ph.d. fra Københavns universitet. Når jeg ikke er på barsel, arbejder jeg på Hvidovre børneafdelingen, som en del af min speciallægeuddannelse til børnelæge.

Hvor bor du:
Jeg bor med min familie i en villa på Frederiksberg.

Er du gift:
Yes.

Hvor mange børn har du:
Jeg har tre: tvillingedrenge på 5 og en lille pige på 3 måneder.

Hvad brugte du din sommerferie på:
Vi blev i Danmark og tog et par uger i sommerhus i Gilleleje. Danmark om sommeren er fantastisk. Når det bliver mørkt i Danmark senere på året stikker vi sydpå…..

Billedet her er fra første gang, jeg mødte Ninas drenge. De kom til verden fem uger før Krapylerne, så under den der babydyne gemmer sig sig en ret stor mave. 😄