Der er nogle stykker, der har grinet lidt af mig og sagt “Iiiih, hvor er du ung, MM!”, når jeg har vist dem min nye piercing! Jeg føler mig selv vildt punket og badass, men ligesom på tatoveringsfronten er jeg måske bare ikke så vanvittigt nyskabende.

Men hvad betyder det, når man selv er tilfreds? Ikke en skiiiid! 😄🙌🏻

Jeg har længe tænkt, at jeg gerne ville have et hul mere i det ene øre, og da jeg så forleden fandt mig selv inde i centrum med en time i overskud, gik jeg forbi Maria Black for at høre, om de mon havde tid til at pierce mig. Man kunne sagtens have fået skudt et hul i meget billigere et andet sted, men jeg synes, at hendes smykker er så fine, og så får man piercet et smukt smykke i med det samme i stedet for at skulle gå og vente to måneder på, at hullet er helet, så man kan skifte den der kedelige dims ud med noget andet.

Min mund har jeg i øvrigt stadig! Jeg prøvede bare at lave et sjovt/cute pose og glemte så lige, at jeg knipsede mig selv fra siden. Shit happens!