Det er så nu, det bider mig i røven, at jeg sidste år lavede en (ellers udmærket, synes jeg selv, hehe!) joke her på domænet d. 1. april, hvor jeg forsøgte (og i mange tilfælde havde held til) at overbevise jer om, at vi havde solgt huset og skulle flytte til Barcelona, idet Jon havde scoret en gennemgående rolle i den tempererede udgave af Game Of Thrones! Det var jo løgn og narrestreger, aprilsnar, ballade og intet andet. Vi skulle ikke flytte nogen steder hen, vi havde heller ikke solgt huset, og det har jeg stadig umådeligt svært ved at forestille mig, at vi overhovedet nogensinde gør. Køge in my heart! 😄🙌🏻

Men denne gang er det ikke løgn. Vi rykker sgu til Los Angeles – aldeles midlertidigt! Men ikke desto mindre!

Sagen er den, at Jon har nogle måneder med arbejdsfri henover vinteren og foråret, og idet Hugo og Berta skal starte i skole næste sommer, skabtes en bette tanke i mit hoved. Faktisk var det noget, Jon og jeg begyndte at tale om, da vi i juni var på tre dages kærestetur til Monaco og Nice, hvor vi spiste enormt lange frokoster og nød fraværet af afbrydelser. Således talte vi så længe sammen i træk, at vi begyndte at planlægge et lidt længere ophold i USA.

I første omgang talte vi om muligheden for at tage til New York næste sommer. Her ville Jon kunne tage nogle kurser, mens jeg ville lave noget (forhåbentlig) godt indhold til bloggen. Men sandt at sige var jeg lidt loren ved tanken om at skulle undvære sommeren i Danmark – og i særdeleshed i Køge. Både for min og køkkenhavens, men især for ungernes skyld. De har haft deres livs sommer de sidste par måneder med leg på vejen og i diverse nabohaver, og den frihed, de oplever i det, vil jeg så nødig undvære for dem. Desuden er New York måske ikke det perfekte sted at være for Jon, hvis han gerne vil have kurser indenfor film- og TV-arbejde, hvilket er det, han gerne vil fokusere på.

… Det er derimod LA! Los Angeles, Hollywood, home of the stars, byen med det venlige klima. Og det perfekte tidspunkt at tage til LA på, når man er skuespiller, er faktisk i perioden fra januar til marts, som kaldes ‘pilot season’. Her castes skuespillerne til de prøveafsnit, der måske/måske ikke senere bliver til de serier, vi binger på Netflix, HBO, ViaPlay og C-More. Nu er det ikke sådan, at man som skuespiller bare kan møde op og banke på til en casting. Og det er måske ikke sandsynligt, at Jon kommer til at komme til en hel masse castinger, mens vi er der. Men chancerne er vel større, hvis vi er i LA, end hvis vi er i Køge! Og i LA er der en masse forskellige kurser, der har et fokus, der er meget mere i tråd med det, Jon gerne vil arbejde på. Så det gør vi sgu! Mest af alt fordi: Hvorfor egentlig ikke?

Min geniale plan inkluderer i øvrigt endnu en genistreg. Nemlig den, at vi har inviteret Krapylernes dejlige barnepige, som for tiden har sabbatår, til at tage med os! Hun er datter af nogle af vores yndlings-naboer, og hun og ungerne kommer umanerligt godt ud af det med hinanden – og vi med hende. Tanken er så, at hun skal passe ungerne fire dage om ugen i nogle timer, så jeg kan passe min blog og få skrevet nogle forhåbentlig skidegode indlæg fra forårslune LA til jer, der læser med fra vinter-Danmark. OG så skal hun (and here’s the brilliant twist!) passe ungerne én aften hver uge, således at jeg kan gå på date med Langemanden! Én date HVER uge i Los Angeles med ham den Lange! Hell YES, mand! 😄🙌🏻

Intet er på nuværende tidspunkt booket, betalt eller hugget i sten, men vi arbejder udfra en plan, der hedder, at vi er i LA fra cirka d. 15. januar til d. 15. marts (plus/minus). Vi vil helst bo i området omkring West Hollywood, og jeg bruger dagligt toilettid på at søge og hjertemarkere huse og lejligheder med potentiale på Air’bnb. Optimalt set vil vi også gerne leje vores eget hus ud, mens vi er væk, men jeg kunne godt frygte, at antallet af turister, der søger af Køge til i januar og februar måske er lidt begrænset. Men det skal forsøges! Hugo og Berta har begge to fået apps, der fremmer deres engelskkundskaber gennem spil og lege på deres iPads, og vi satser på, at turen også kan være med til at give dem en lille jumpstart på engelsk tale. Ikke at det overhovedet er nødvendigt, eller noget, men når vi nu alligevel er der.

Hvis Jon får tilbudt sin drømmerolle i en film eller TV-serie herhjemme, aflyser vi og får os en ny drøm i stedet. Men sker det ikke, er vi altså at finde i Los Angeles i de første og koldeste af månederne i 2020! Mand, hvor jeg gider!!

Folk med tips, tricks, insights eller vejledning må meget, meget gerne få afløb for disse her i kommentarfeltet! Til alt, sådan set! Så vil jeg bruge indlægget her som et opslagsværk i min videre planlægning.

Ih, altså! Spændende!! 🤩🙌🏻💥