Indlægget indeholder ret beset reklame for Odense Teater og for min mand.

Jeg elsker, at mit liv med Jon ikke kører efter 9-17-skalaen. Jeg elsker, at jeg altid er lidt i tvivl om, hvad der skal ske i morgen eller i næste uge (hvilket retfærdigvis skal siges også kan tilskrives min meget lidt veludviklede sans for organisering), og jeg er vild med, at vi nogle gange savner hinanden en masse, hvor de dage, aftner eller timer, vi har sammen, er særlige, mens han i andre perioder er hjemme på fuld tid. Det fungerer skidegodt for os, også selvom det ikke altid er super-praktisk. Praktik er overvurderet – det vigtigste er velvilje og en jahat!

Noget andet, jeg elsker, er den glæde, Jon er så fuld af, at det pibler ud af ham, når han kommer hjem, fordi han elsker at lave teater. Han elsker at have kolleger og have det fællesskab, der er i at være sammen om at få en forestilling til at fungere. Både sammen med de andre skuespillere, med instruktøren, teknikken, garderoben og så videre. Den energi, han tager med hjem, er inspirerende og smittende, og det er mere værd, end at han kan hente fra børnehave. Og det kan han jo i øvrigt lige om lidt, når han er færdig med Gatsby.

Onsdag i næste uge tager jeg til Odense for at se ham spille Jay Gatsby i ‘Den Store Gatsby’. Den dag, han fortalte mig, at han havde fået rollen, fik jeg kuldegysninger. Jeg synes, det er så fantastisk, at han skal spille så stor og sej en rolle – og så på den store scene i Odense, hvor han endda er udlært.

De knokler røven ud af bukserne med det stykke i øjeblikket! Bogen er fantastisk, filmen var so-so (omend smuk!), og publikum kommer jo til at have en masse fastlåste forventninger til den her fortælling, som de både gerne vil møde, men også gerne væk fra. Det er ret spændende at høre om, og jeg glæder mig helt VILDT til at se stykket på scenen!

Fra i morgen går de i det, de kalder delte prøver, som betyder, at han skal prøve fra 12 -17 og igen fra 19.30 – 22.30 hver dag undtagen søndag. Så han bliver i Odense frem til premieren – bortset fra søndag, hvor jeg forestiller mig, at han skal slappe pænt meget af herhjemme.

Imens spiser jeg aftensmad med Krapylerne og bliver cand.merc. i pokémon-kort, hvis det står til Hugo, og glæder mig til i aften, som er den sidste aften, hvor Jon er hjemme, og vi skal se sidste halvdel af The Dark Knight Rises, som vi påbegyndte i går. Og så vil jeg da lige anbefale alle de, der skulle have den mindste lyst og interesse, til at købe billetter til ‘Den Store Gatsby’ lige her. Der er faktisk billetter tilbage til forpremierene i næste uge, hvis man er til den slags, og ellers spiller stykket helt til d. 4. oktober.