Den opmærksomme læser vil vide, at Jon fra tid til anden er gået mig i bedene og har leget gæsteblogger her på domænet. Noget, han gør så ganske udmærket.

Og nu er bordene drejet, som de ville sige i Guds eget land. Nu er det sgu min tur til at stjæle fra Jons tallerken!

Jeg skal være med i en TV-serie. Jo, jeg skal sgu! Jeg skal spille skuespil i en børne- og ungdomsserie, og jeg har min allerførste optagedag på min fødselsdag d. 9. oktober! TV-serien produceres til DR Ultra, en kanal, der er tiltænkt dem, der er vokset ud af Ramasjang, så Krapylerne er langt fra i målgruppen endnu, desværre (eller heldigvis, afhængigt af, hvordan jeg klarer den!).

Serien handler om følelser og venskaber, og livet, som kan være svært, når man er 11 år (og opefter), som Krumme beskrev det så malende i min tid.

Jeg glæder mig med sommerfugle i maven og håber sådan, at jeg kan magte opgaven. Instruktøren er gudskelov virkelig sød og god til at sige ting, jeg forstår. Og så har jeg jo mit hemmelige våben: Langemanden! Jon har lovet at hjælpe mig med at lære replikkerne, så jeg kan dem uden ad de dage, det gælder. Han har også tilbudt at øve skuespillet med mig, men jeg er sgu bange for, at det ville blive for akavet … 😅