Indlægget indeholder reklame for Odense Teater, og kjolen låner jeg af Notes du Nord.

I morgen er der premiere på Odense Teater, og for en gangs skyld skal jeg med! Jeg har ikke været med til premieren de seneste gange, Jon har haft sådan en, og det har skyldtes en blanding af, at vi ikke har haft mulighed for at få passet ungerne, og at mit eget arbejde er kommet i vejen. Og da han i foråret havde premiere på Mr. Marmelade, var ungerne og jeg i Malaga med min familie.

Men denne gang falder alt som perler på en snor. Denne gang er jeg nemlig ikke (kun) inviteret som Jons plus one, jeg er sgu inviteret som blogger! Jeg og tre andre bloggere bliver hentet i en minibus i København i morgen eftermiddag og kørt til Odense, hvor vi bliver indlogeret på et splinternyt hotel! Så denne gang er Jons arbejde sådan set også mit arbejde! Ahrmen, ér det ikke storslået?!

Jeg går linen helt ud og har lånt mig frem til en pryd af en kjole! Efter at have set pressebilleder fra forestillingen, føler jeg mig vis på, at jeg ikke bliver overdressed! Om jeg kan passe kjolen, er så en anden udfordring. Jeg har lånt den af Notes du Nord, og jeg modtager den først i morgen tidlig. Så jeg krydser fingre og pakker et par Spanx, og så skal det hele nok gå!

Ham, der skælder Jon ud på dette billede, er hans bedste ven, Nicolai Jandorf, som er fastansat på Odense Teater.

Min far og min Elke kommer fra Als til Køge for at varetage Krapylerne, idet begge Jons forældre selvfølgelig også skal med til Odense for at se Jon give den som selveste Mr. Gatsby på Store Scene. Åh, jeg er så mega-stolt af min mand, som har knoklet som en åndssvag de seneste måneder med det her manuskript, som er fantastisk, velskrevet og også ret udfordrende. Alle de aftner, han er faldet i søvn herhjemme (omend det ikke er mange på det seneste), har han talt og talt, og jeg har nikket og gjort mit bedste for at virke, som om jeg ved, hvad han mener.

Jeg glæder mig sådan til at se, hvad det hele er endt med, og jeg ser sådan frem til en fabelagtig forestilling med pomp, pragt, pailletter og guld-konfetti overalt! (Og til de miljøbevidste kan jeg med glæde meddele, at det er det samme glimmer, der fejes op hver aften og genbruges aftenen efter).

Hvis man vil tage del i festen, kan billetter til Den Store Gatsby erhverves her.
De første forestillinger er allerede udsolgt, så man bør nok rubbe neglene. Stykket spiller frem til d. 4. oktober.